Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Piektdienas naktī satiksmei slēgs Brīvības bulvāra posmu

Piektdienas vakarā no plkst.21 līdz sestdienas rītam plkst.8 būs slēgta satiksme Brīvības bulvāra posmā no Merķeļa ielas līdz Elizabetes ielai virzienā no centra, informē Rīgas domes Satiksmes departaments. 

Sakarā ar brauktuves asfaltēšanas darbiem šajā posmā satiksme būs pilnībā slēgta, tāpēc autovadītāji aicināti izmantot apbraucamo ceļu līdz Krišjāņa Valdemāra ielai, pa Elizabetes ielu un tālāk turpinot savu maršrutu kā ierasts pa Brīvības ielu. Tāpat būs liegts labais pagrieziens no Merķeļa ielas uz Tērbatas ielu. 

Sabiedriskā transporta pasažieriem jāņem vērā, ka virzienā no centra tie kursēs pa braukšanai pretējā virzienā paredzēto joslu, kura tiks norobežota. 

Kā informē būvdarbu veicēji, meteoroloģisko apstākļu dēļ seguma atjaunošanas darbi var tikt pārcelti uz 6.augustu.

Šovasar seguma atjaunošana sākusies galvaspilsētas maģistrālajās ielās: Brīvības ielā no Raiņa bulvāra līdz Lāčplēša ielai un no Gaisa tilta līdz Juglas ielai, Lāčplēša ielā no Salu tilta līdz Avotu ielai, Juglas ielā no Kvēles līdz Malienas ielai un Lielvārdes ielā no Dzelzavas ielas līdz 84. vidusskolai. 

Būvdarbi ilgs līdz jaunajam mācību gada sākumam, un tie tiek organizēti nepārtraukti, arī nakts stundās, kad pārsvarā notiek asfalta ieklāšana. Autovadītājiem jārēķinās, ka arī brīvdienās atsevišķi ielu posmi satiksmei varētu būt slēgti, brīdina Satiksmes departaments.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas