Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

SCP deputāte Saulkrastos Meldere noliek mandātu

“Sabiedrība citai politikai” Saulkrastu novada domes deputāte Baiba Meldere noliks mandātu un turpinās darbu Saulkrastu bāriņtiesā, informē SCP.

SCP Saulkrastu novada nodaļa uzsver, ka Saulkrastu novada domes deputātes Ilzes Pētersones (JL) pārmetumi SCP Saulkrastu novada domes deputātei, Saulkrastu bāriņtiesas priekšsēdētājai Baibai Melderei par likuma neievērošanu saistībā ar amatu savienošanu ir nepamatoti un nepatiesi.

„6. jūnijā notikušajās pašvaldību vēlēšanās mani ievēlēja Saulkrastu novada domē par deputāti. Tikai šā gada 1.jūlijā stājās spēkā grozījumi likumā par bāriņtiesām, kas turpmāk aizliedz bāriņtiesas priekšsēdētājam pildīt tās pašvaldības deputāta pienākumus, kuras administratīvajā teritorijā atrodas attiecīgā bāriņtiesa. Manu deputāta mandātu Saulkrastu novada dome apstiprināja 13.jūlijā. Izvērtējot situāciju, saskaņā ar likumu es septiņu dienu laikā, proti, 20.jūlijā, Saulkrastu novada domei iesniedzu iesniegumu, kurā informēju, ka vēlos turpināt darbu Saulkrastu bāriņtiesas priekšsēdētājas amatā un tāpēc nolieku Saulkrastu novada domes deputāta mandātu, līdz ar to neesmu pārkāpusi nevienu likuma prasību,” saka Saulkrastu bāriņtiesas priekšsēdētāja B.Meldere.

Saulkrastu novada domes priekšsēdētāja vietnieks Normunds Līcis apstiprina, ka 20.jūlijā ir saņemts Baibas Melderes iesniegums par deputāta mandāta nolikšanu. Šo jautājumu ir plānots izskatīt kārtējā domes sēdē 29.jūlijā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunnedēļ gaidāms mierīgs un silts laiks

Jaunnedēļ Latvijā ieplūst silta gaisa masa, kas noteiks gaisa temperatūras paaugstināšanos, daudzviet termometra stabiņam pakāpjoties līdz +20 grādu atzīmei, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas