Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Slimnīcās nogādāti vairāki satraumējušies velobraucēji

Pagājušajā diennaktī slimnīcās nogādāti vairāki cilvēki, kuri traumas guvuši krītot no velosipēdiem.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijā, vakar naktī ap plkst.1 Rīgā, Dzērbenes ielā 1984.gadā dzimis vīrietis, būdams alkohola reibumā, vadīja velosipēdu un krita. Velosipēda vadītājs nogādāts slimnīcā.

Ap plkst.11 Rīgā, Krišjāņa Valdemāra ielas krustojumā ar Senču ielu, 1987.gadā dzimis vīrietis vadīja velosipēdu un apgāzās. Pēc negadījuma ar dažādām traumām viņš nogādāts slimnīcā. Kā aģentūra LETA noskaidroja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD), vīrieša vadītajām velosipēdam braukšanas laikā radušās tehniskas problēmas, un viņš kritis, gūstot mugurkaula kakla daļas traumu un smadzeņu satricinājumu.

Ap plkst.14.30 Madonas novada, Jaunkalsnavā, vadot velosipēdu, krita kāds 1971.gadā dzimis vīrietis. Arī viņš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā. NMPD rīcībā ir informācija, ka vīrietis alkohola reibumā lielā ātrumā braucis no kalna un iebraucis grāvī. Mediķi viņam konstatējuši smadzeņu satricinājumu un iespējamu mugurkaula traumatisku bojājumu.

Kopumā pagājušajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši 13 cilvēki, no tiem septiņi bijuši gājēji vai velobraucēji.

NMPD preses pārstāve Ilze Bukša stāsta, ka aizvadītajā diennaktī izsaukumu uz negadījumiem, kuros cietuši velosipēdu, motorolleru un motociklu vadītāji bijis vairāk nekā ierasts. Diennakts laikā mediķi devušies uz septiņiem šādiem izsaukumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas