Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Sniegputeņa dēļ joprojām apgrūtināta braukšana uz visiem autoceļiem Latvijā (papildināts 6:43)

Sniegputeņa dēļ pgrūtināta braukšana ir visā valsts teritorijā - turpina snigt un brauktuves ir apledojušas, informē Latvijas valsts ceļi.

Apmierinoši braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem ceļiem ir Valmieras virzienā no Stalbes līdz Valmierai un Veclaicenes virzienā no Raunas pagrieziena līdz Virešiem. Ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 230 Latvijas autoceļu uzturētājs ziemas dienesta tehnikas vienības, kas kopš plkst.1 naktī tīrīja un kaisīja brauktuves. 

Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi arī dienā daudzviet snigs, vietām putinās, rietumu un centrālajos rajonos sniega sega pieaugs par 6-10 centimetriem. Transporta līdzekļu vadītājiem jābūt uzmanīgiem, jo ceļi būs slideni, kā arī snigšanas laikā pasliktināsies redzamība! 

Lai nepakļautu sevi un citus ceļu satiksmes dalībniekus paaugstinātam riskam, autovadītāji aicināti izvēlēties laika apstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un manieri. Ziemā uzturēšanas līmenis dažādas nozīmes autoceļiem ir atšķirīgs un ceļa stāvoklis ziemas laikā var mainīties ļoti strauji. 

LVC mājas lapā www.lvceli.lv ir pieejama skaidrojošā informācija par ceļu ziemas uzturēšanas specifiku un prasībām, kā arī interaktīvā ceļu karte, kur attēloti aktuālie braukšanas apstākļi valsts galvenajos autoceļos.

Papildināta visa ziņa 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas