Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Turpina pieaugt Latvijā atklāto Covid-19 gadījumu skaits

Aizvadītajā diennaktī Latvijā konstatēti 82 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi un saņemtas ziņas par divu sasirgušo nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) sniegtā informācija.

Saslimstības ar Covid-19 divu nedēļu kumulatīvais rādītājs atkal ir pieaudzis, - no 35,7 līdz 37,6 gadījumiem uz 100 000 iedzīvotāju.

Pagājušajā diennaktī Latvijā veikti 7308 Covid-19 izmeklējumi un pozitīvo gadījumu īpatsvars pret testētajiem bijis 1,1%.

Aģentūras LETA aprēķini liecina, ka pēdējo 14 dienu laikā Latvijā konstatēti 712 inficēšanās ar Covid-19 gadījumi, bet pārējie tiek uzskatīti par slimību jau pārslimojušiem.

Latvijā līdz šim Covid-19 laboratoriski apstiprināts kopumā 138 799 cilvēkiem, bet miruši 2556 ar šo slimību sasirgušie.

No aizvadītajā diennaktī mirušajiem viena persona bija vecumā no 80 līdz 89 gadiem, savukārt otra - vecumā no 90 līdz 99 gadiem.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas