Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +26 °C
Skaidrs
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Vietām Latvijā joprojām apgrūtināta braukšana

Vietām Latvijā arī piektdienas rītā uz ceļiem sniegs un apledojums, kas apgrūtina braukšanu, liecina Latvijas Valsts ceļi informācija, vienlaikus gan norādot, ka braukšana kopumā pa autoceļiem ir apmierinoša.

Piektdien no rīta braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem apgrūtināti ceļa posmā Ainažu virzienā no Gaujas tilta līdz Lilastei; Veclaicenes virzienā no Rīgas līdz Līgatnei; Rīgas apkārtnē no Salaspils līdz Babītei; Bauskas virzienā; Jelgavas virzienā no Rīgas līdz Olainei; Liepājas virzienā no Apšupes krustojuma līdz Anneniekiem; Ventspils virzienā no Kūdras līdz Strazdei, kā arī no Usmas līdz Ventspilij.

Uz reģionālajiem autoceļiem vietām apgrūtināta braukšana Bauskas, Ogres, Rīgas, Tukuma, Ventspils, Ludzas, Gulbenes un Madonas apkaimēs. Tur brauktuves sniegotas.

Piektdienas rīts pienācis bez nokrišņiem, gaisa temperatūra no -12 līdz -2 grādiem. Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi arī dienā nokrišņi nav gaidāmi.

Ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 40 tehnikas vienības, kas veic slideno posmu kaisīšanu un ceļu attīrīšanu no sniega.

Autovadītāji aicināti būt piesardzīgiem, izvēlēties laikapstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu, kā arī ievērot lielāku distanci starp priekšā braucošiem transportlīdzekļiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas