Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Kadirova padotie turot seksa verdzeņu harēmu

Ar Čečenijas prezidenta Ramzana Kadirova ziņu viņa kaujinieki vairākās slepenās vietās Krievijas Ziemeļkau-kāza republikā turot desmitiem seksa verdzeņu, kuras tiek regulāri izvarotas un piekautas, apgalvo britu izdevums The Sunday Times, kas atsaucas uz kādu anonīmu cilvēktiesību aizstāvi, kam izdevies tikties ar bijušo R. Kadirova «harēma» iemītnieci Zalinu Israilovu.

Avots laikrakstam pastāstījis, ka Čečenijas spēka struktūras nolaupot un seksa verdzībai pakļaujot jaunas čečenu meitenes, kuras sevi «apkaunojušas» islāma likumu priekšā. Pie «grēciniecēm» tiekot pieskaitītas arī vientuļās mātes un sievietes, kuras tikušas izvarotas.

Z. Israilova bija vientuļā māmiņa, kuru tūliņ pēc meitas dzemdēšanas pameta bērna tēvs, kurš apprecēja citu sievieti un pievāca bērnu. Tieši bijušā mīlnieka - augsta ranga R. Kadirova drošības spēku darbinieka - padotie nolaupījuši jauno sievieti un aizveduši uz kādu militāro bāzi, kur Z. Israilova kopā ar vēl desmit citām meitenēm ieslodzīta lielā telpā, kur viņas turētas mēnešiem ilgi. Katru nakti ieslodzītajām bijis jānodarbojas ar seksu ar R. Kadirova kaujiniekiem.

Pēc vairākiem mēnešiem Z. Israilovai no gūsta izdevies aizbēgt, vēlāk viņa nokļuvusi Rietumeiropā, kur izgāja ārstēšanās kursu. Tomēr pagājušā gada nogalē viņa ar viltu aizvilināta uz dzimteni, kur nogalināta, jo zinājusi pārāk daudz.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits