Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Rietumvalstu prese ironizē par Putina jaunāko izgājienu

Krievijas prezidents Vladimirs Putins ar savu jaunāko izgājienu kārtējo reizi kļuvis par rietumvalstu preses ironijas upuri. Šoreiz V. Putins salīdzināts ar Džeimsu Bondu, jo prezidents savu varoņa tēlu spodrināja, batiskafā nolaižoties Baltijas jūras Somu līča dibenā.

«Jaunākajā mačo ekspedīcijā Putins manīts nolaižamies jūras dibenā Džeimsa Bonda cienīgā manierē,» rakstīja britu The Daily Mail, velkot paralēles ar redzēto 1977. gada filmā Spiegs, kurš mani mīlēja. «Putins devies vēl vienā pārgalvja misijā,» rakstīja The Times, bet NBC News vēstīja «Vlads - zemūdens kapteinis». The Independent vilka paralēles ar Toma Krūza filmu Neiespējamā misija: «Neticamā misija: Putins dodas Somu līča dibenā, meklējot vēl vienu iespēju nofotografēties.»

V. Putins batiskafā jeb dziļūdens kamerā uz pusstundu ienira 50 metru dziļumā, lai aplūkotu 1869. gadā nogrimušo Krievijas impērijas fregati Oļeg. Lai gan atšķirībā no citiem ceļojumiem jūras dzelmēs, šoreiz V. Putins iznira bez «negaidīti» atrastiem dārgumiem, pēc mediju vēstītā, tas bijis pierādījums īstenai vīrišķībai, kas lieliski papildina pagātnes varoņdarbus, kad prezidents ar deltaplānu pavadīja lidojumā dzērvju kāsi vai kailu torsu jāja zirga mugurā. Jāpiezīmē, ka arī Krievijas prese atļāvās viegli pasmaidīt par batiskafā nirstošā prezidenta fotogrāfijām.

Pēc piedzīvojumiem jūras dzīlēs V. Putins devās paspīdēt uz Krievijas Tālajiem Austrumiem, kur notiek lielākās militārās mācības kopš Padomju Savienības laikiem. Tajās piedalās ap 160 000 militārpersonu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits