Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Krievijas komunistu līderis piesaka kandidatūru uz prezidenta amatu

Krievijas Komunistiskās partijas līderis Genādijs Zjuganovs otrdien paziņojis, ka visas partijas organizācijas izvirzījušas viņu kā kandidātu uz prezidenta amatu, kura vēlēšanas notiks martā, taču gala lēmumu pieņems partijas kongress decembrī. "Es esmu kustības līderis. Manu kandidatūru izvirzīja visas organizācijas," pavēstīja Zjuganovs.

73 gadus vecais Zjuganovs norādīja, ka partija pret gaidāmajām prezidenta vēlēšanām attiecas ļoti nopietni un obligāti tajās piedalīsies.

"Mums ir gatava programma Desmit soļi uz cienīgu dzīvi. Un šo programmu var realizēt spēcīga komanda, tāpēc konkrētu sastāvu nosauksim vēlāk. Taču piedalīsimies ar spēcīgu komandu," pavēstīja komunistu līderis.

Lai gan prezidents Vladimirs Putins vēl nav paziņojis, vai viņš kandidēs uz ceturto pilnvaru termiņu Kremļa saimnieka krēslā, Krievijā valda vispārēja pārliecība, ka viņš to darīs.

Top komentāri

Trollis JT
T
Ja tauta neapjēdz ... komunistiskā partija ir vienkārši jāaizliedz. Tāpat, kā ir aizliegta nacionālsociālistiskā partija.
sarkanais latvietis
s
Genādijs Andrejevičs ir cilvēcīgākais komunists šodien. Patiesībā sociālists ,jo iestājas par sociālo vienlīdzību un aizstāv cilvēkus ar maziem ienākumiem. Dod Dievs viņam veselību ! Ja kādam komunisms asociējas ar šaušanām un izsūtīšanām ,tad tā ir viņa personīgā darīšana . Man personīgi šāda ideja bija un ir pievilcīga un asociējas ar neviltotu draudzību starp tautām, vienlīdzību ,izpalīdzīgumu un saliedēšanos reālu draudu gadījumā. Tas viss bija PSRS laikos , un tā visa tagad vairs nav . Ko mēs saņēmām vietā ? Apmānu , krāpšanos , viltu . Tagad galvenais ir piesist kabatu ejot pāri citu galvām ,nerēķinoties ne ar ko . Uzdirst kādam uz galvas tagad ir pieklājīgi ,kulturāli. Vērtību sistēma ir apgriezta kājām gaisā.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits