Laika ziņas
Šodien
Sniega pārslas
Rīgā +1 °C
Sniega pārslas
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Positivus festivālā uzstāsies britu mūziķis Džeimss Bleiks

Daudzpusīgs, noslēpumains un izcils katrā mūzikas žanrā, kuru pārstāv – sestdien, 18. jūlijā, Positivus festivālā uzstāsies britu producents, pianists un dziedātājs Džeimss Bleiks.

Kāds viņu atpazīs kā ļoti veiksmīgu producentu, kāds cits viņu zinās elektroniskās deju mūzikas dēļ, kāds varbūt lietainās pēcpusdienās klausīsies viņa balādes klavieru pavadījumā, kāds cits uzskatīs, ka britu mūziķis ir izcils falseta meistars, vēl kāds būs dzirdējis Džeimsa Bleika un Bejonses kopdarbu Forward, kāds noteikti būs iepazinis Bleiku viņa sadarbībā ar Kendriku Lamāru dziesmā King's Dead – precīzi tik daudzpusīgs ir Džeimss Bleiks, 31 gadu vecais ģēnijs no Apvienotās Karalistes.

Bleiks bieži un ievērojami pieteicis sevi mūzikas industrijā – ar Grammy par labāko repa izpildījumu apbalvots Bleika kopprojekts ar Kendriku Lamāru. Mūziķa jaunākais albums Assume Form nominēts Grammy balvai kā labākais alternatīvās mūzikas ieraksts, 2013. gadā izdotais Overgrown britu mūzikas balvas Mercury ceremonijā atzīts par labāko Lielbritānijas un Īrijas albumu. Džeims Bleiks ne vien ievērojami pieteicis sevi kā solo mākslinieks, bet arī veidojies kopīgu mūziku ar  Bejonsi un Kendriku Lamāru, kā arī ar Trevisu Skotu, JAY-Z, Frenku Oušenu, Vinsu Steiplu, Andre 3000 un daudziem citiem.

Jau zināms, ka piektdienas galvenais mākslinieks būs viens no šī brīža vadošajiem pasaules hip hop māksliniekiem A$AP Rocky. Tāpat šīs vasaras festivālā uzstāsies islandiešu indī-popa grupa Of Monsters And Men. Sagaidāms, ka līdz februāra beigām Positivus izziņos vēl virkni šīs vasaras festivāla māksliniekus.

Positivus festivāls jau 14. reizi notiks 17. un 18. jūlijā Salacgrīvā, sagaidāms, ka, pateicoties šīs gada iespaidīgajai mākslinieku programmai, kļūs par vienu no apmeklētākajiem festivāliem tā pastāvēšanas vēsturē. Biļetes nopērkamas www.positivusfestival.com un Biļešu Servisa tīklā.

Top komentāri

Pac
P
Jābūt ir slimam ar galvu lai apmeklētu pasākumu tādu kā Positivus
00
0
Kas tas par herņu?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Sākums

Vairāk Sākums


Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Mākslinieki

Vairāk Mākslinieki


Foto & video

Vairāk Foto & video