Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Šovasar Positivus festivāls nenotiks

Covid-19 pandēmijas dēļ šovasar Positivus festivāls nenotiks, un tas tiek pārcelts uz 2021. gadu, ziņo festivāla organizatori.

"Šī ir ārkārtas situācija, kurā mēs visi esam pirmo reizi. Īsā laika posmā pasaule ir pilnībā mainījusies. Laikā, kad daļa cilvēku cīnās par svarīgāko – cilvēka dzīvību - dažādas grūtības piedzīvo ikkatrs. Šī paziņojuma rakstīšana ir grūtākais, ko nācies darīt festivāla  13 gadu pastāvēšanas laikā, jo mums jāpaziņo, ka 2020. gada vasara būs bez Positivus festivāla un festivāls tiek pārcelts uz 2021. gadu," pausts festivāla organizatoru izplatītajā ziņojumā.

"Festivāls nevar notikt mākslinieku, mūziķu, visa tehniskā personāla, bet, pats galvenais, jūsu - festivālu apmeklētāju veselības drošības dēļ. Koncerti no guļamistabām TV vai datoru ekrānos, ballītes dzīvojamās istabās vai uz balkoniem nekad neaizstās dzīvu koncertu apmeklējuma pieredzi. Diemžēl pārvietošanās un pulcēšanās ierobežojumi visā pasaulē liek māksliniekiem atcelt koncertus, bet festivālu organizatoriem - rakstīt atcelšanas paziņojumus mūsu visu veselības un drošības labā," raksta organizatori.

Viņi pauž, ka šīs vasaras plānotais Positivus mums visiem bija ļoti īpašs, jo izveidota lieliska mākslinieku programma. Tomēr organizatori sola darīt visu, lai šī gada programmu varētu pārcelt uz nākamo festivālu, tāpēc jau notiek sarunas ar māksliniekiem.

Iegādātās biļetes būs derīgas uz pārcelto festivālu 2021. gadā. Sīkāka informācija biļešu īpašniekiem būs pieejama tuvākā mēneša laikā.

Arī mākslinieki, kuri pārcels savas uzstāšanās uz 2021. gadu, nav zināmi. Tomēr festivāla organizatori sola darīt visu, lai festivāls izdotos. 

 

 

Top komentāri

VVZ
V
Tas priecē, jo nozīmē to, ka vasarā pa Ainažu- Rīgas šoseju mazāk vazāsies apdolbīti narkomāni un apdzērušies smurguļi.
Alberts
A
Lieliski. Narkotiku dīleri nevarēs indēt mūsu bērnus!
Irlielāmērāticams
I
ka tūkstoši prezervatīvu un simti kilogramu narkotiku paliks nepārdoti.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Sākums

Vairāk Sākums


Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Mākslinieki

Vairāk Mākslinieki


Foto & video

Vairāk Foto & video