Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Koncertzālē Palladium atkārtoti uzstājās reperis Scarlxrd

Koncertzālē Palladium 15. oktobrī otro reizi uzstājās britu reperis Scarlxrd (Marius Lūkas Listrops). Jaunāko Latvijas mūzikas fanu pilnā zālē bija iespēja izbaudīt šobrīd tik aktuālā Soundcloud repera koncertu.

Pat ceļā uz Palladium bija redzams, ka šis koncerts būs labi apmeklēts, - jau uz ielas pie koncertzāles stiepās rinda ar faniem. Lai gan zāles malas bija norobežotas, kopumā koncertzāle izskatījās diezgan pilna. Lielākā daļa koncerta apmeklētāju bija gados jauni mūzikas mīļotāji, daži pat tik jauni, ka uz koncertzāli bija ieradušies vecāku pavadībā.

Vakars sākās ar iesildītāja Dj Jacky P uzstāšanos. Angļu dīdžejs lieliski spēja iekustināt atnākušo publiku, savā setā iekļaujot populārus Soundcloud reperu gabalus un labi zināmas metāla dziesmas. Jāsaka, ka jaunākie klausītāji daudz lielāku entuziasmu izrādīja pret repa gabaliem, savukārt Blink-182, Slipknot un System of a Down bija patīkams pārsteigums pieredzējušākiem koncerta apmeklētājiem.

Lai arī DJ Jacky P savu paredzēto uzstāšanās sākumu nedaudz kavēja, tā turpinājās līdz vakara beigām, jo viņš visu vakaru bija repera Scarlxrd “pavadošā grupa”. Repera koncerts sākās skaļi, jau pirmā dziesma bija viņa lielākais hits Heart Attack, un uzkurinātā publika ar skaļiem saucieniem sagaidīja savu vakara zvaigzni, izjusti dziedot līdzi gandrīz katrai dziesmai. Visa koncerta laikā gan Listrops, gan Dj Jacky P klausītājus aktīvi uzskurināja ar tādiem saukļiem kā “Latvija”, “Vai jūs esat gatavi?” un “Neguliet, atdzīvojieties!”. Nedaudz personīga saziņa ar skatītājiem bija brīdī, kad pēc lēciena skatītājos Dj Jacky P pazaudēja ne tikai savas botas, bet arī zeķes.

Kopumā koncerts bija nedaudz garāks par stundu, un, tā kā Scarlxrd dziesmas vidēji ir 2 minūtes garas, kopumā Rīgas publikai bija iespēja dzirdēt tuvu pie 30 dziesmām. Visas dziesmas bija arī līdzīgas tempa un uzbūves ziņā, tādēļ skatītājiem, kuri nezina visu repera diskogrāfiju, varētu šķist, ka visas dziesmas izklausās ļoti līdzīgi, vienīgi atšķiroties ar frāzēm, kuras tiek kliegtas dziesmu beigās. Lai gan šis nebija no maniem šī gada mīļākajiem koncertiem, citi koncerta apmeklētāji izskatījās pat ļoti apmierināti ar vakaru.

Top komentāri

anarchists
a
Diena it kā nopietns portāls.Tad kāda velna pēc jāpublicē teksti par kaut kādiem USA geto rajonu subkultūras lopiņiem?Kas-šitas ir kaut kāda slavenība,kura aplaimojusi nabaga Eiropas nomales valsteli ar savu ierašanos?Varu saderēt,ka 99,9% LV iedzīvotāju ir pilnīgi pie kājas kaut kāds tur apdauzīts mizkastnieks.
P
P
Ieraugot kautko tadu,man pilnas bikses,un patiotisms 1/2 sesi.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Sākums

Vairāk Sākums


Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Mākslinieki

Vairāk Mākslinieki


Foto & video

Vairāk Foto & video