Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Zemeņu piegādātājs

Sezonai gatavojāmies ļoti nopietni, bet tad vīrusa dēļ apstājās pilnīgi viss. Pašam arī bija neliels kreņķis, jo biju ieguldījis lielu darbu, bet vienā brīdī viss kā ar nazi tika nogriezts. Nevienam šis laiks nav viegls.

Trīs nedēļas sēdēju mājās un domāju, ko nu tagad darīt, jo kaut kā tomēr jādzīvo un ēst gribas, arī sportot. Jā, kaut kādi treniņi bija, taču rokas gan nolaidās pilnībā. Šādu variantu savulaik jau piedzīvoju, kad devos uz Brazīliju, bet divas nedēļas pirms pirmā nopietnā sacensību posma paziņoja, ka viss pārcelts divus mēnešus vēlāk. It kā esi savas fiziskās kondīcijas augšgalā, tomēr tik ilgi to vairs nenoturēsi – viss jāpārplāno. Šobrīd sevi tikai uzturu formā, ar motociklu pabraucu vien reizi nedēļā. Tikai prieka pēc kopā ar draugiem, bez jebkādiem konkrētiem uzdevumiem. Garšas sajušanai. Ar citu kompāniju savukārt aizvadu velotreniņus. Normālos apstākļos šad un tad gadās, ka jātrenējas ar sakostiem zobiem, jo sporta vienkārši ir par daudz, bet tagad es to vairāk izbaudu. Atrodu grupiņas, kam pievienoties un ar ko jautri pavadīt laiku. Lai arī sacensības ir apstājušās, soli pretī spērusi MX Moduls komanda, kas mani un citus braucējus atbalsta ar treniņiem. Neliels, bet ļoti patīkams atbalsts. Nav kā citas vienības – tagad ir krīze, trenējieties paši, mums vienalga.

Jauns bizness

Šogad darīšu to, ko iepriekš baidījos atzīt. Palikšu Latvijas un Baltijas līmenī, jo esmu spēris soli uz priekšu savā dzīvē – atvēris uzņēmumu. Lēnām gribu sakārtot nākotni, lai priekšdienās būtu, ko darīt. Sports ir tuvs, fanus un sponsorus ikreiz patīkami satikt. Sacensības Latvijā man vienmēr bijušas pašas mīļākās, un arī vietējie konkurenti nebūt nav lēni. Kad draugiem stāstu par savu jauno kompāniju, neviens nav spējis uzminēt tās virzienu. Tā ir ļoti kvalitatīva sieviešu profesionālā kosmētika, kas nāk no Vācijas un ir starp trim vadošajām pasaulē – manu uzņēmumu sauc CNC Cosmetic Latvia. Radās iespēja, un man patīk šādi jauni izaicinājumi. Atzīšos, zināšanas šajā jomā ievērojami jāpapildina, pagaidām tā vēl ir tumša bilde. Es jau smejos – motokrosists ar dubļainu seju un eļļainām rokām mēģina ienākt tik smalkā nišā. Tomēr tas ir izdarāms. Jau bijuši klienti, kuri mani pazīst vai kuriem dēli saistīti ar motokrosu. Tā nu parunājam par motokrosu un tad pievēršamies kosmētikai. Šai nozarei pievērsos no gada sākuma. Viss sāka iegriezties vēl pirms pandēmijas. No Vācijas nākošais piedāvājums ir kvalitatīvs, par to sāka interesēties arī mūsu kosmetologi un saloni. Vīruss gan to nocirta kā ar cirvi, tomēr pēdējās pāris nedēļās atkal sākas kustība, cilvēki pamazām atgriežas dzīvē.

Karmas punktu papildināšana

Neslēpšu, pandēmijas laikā uzņēmos arī haltūras – piegādāju cilvēkiem zemenes, kuras izplata viens no maniem draugiem. Izmantoju savu seju un izpalīdzēju viņam. Tās iecienīja daudzi, kopīgi arī fotografējāmies. Draugu apkārt ir daudz, viņi man palīdzējuši iepriekš, un kāpēc lai pats nedotu viņiem kaut ko pretī? Karmas punktiņus vienmēr patīkami pakrāt. Tā bija neliela haltūra, no kuras galīgi nekaunos. Šajā grūtajā brīdī tiešām vajadzēja kaut ko darīt, lai izdzīvotu. Bija interesanti – vajadzēja lietot dezinfekcijas līdzekļus, maskas, cimdus, kādam klientam vajadzēja pievest zemenes pie mājas vai uznest augšā. Vienam bezkontakta, otram kontakta piegāde, bet ievērojot distanci. Laba pieredze.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Visa dzīve - florbols

Vienā no populārākajiem Talsu sporta veidiem meistarību attīsta Alekss Siņkevičs (12), kurš florbolu sauc par visu savu dzīvi – treniņiem un prasmju slīpēšanai vienmēr tiks dota priekšroka. Nese...

Intervijas

Vairāk Intervijas


Portrets

Vairāk Portrets


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā