Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +13 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Barons/Kvartāls svarīgā mačā par trešo vietu LBL regulārajā turnīrā uzveic Jēkabpils basketbolistus

Ceturtdien, 14. martā BK “Jēkabpils” Aldaris LBL izbraukuma spēlē  pret basketbola klubu “Barons Kvartāls” piekāpās pretiniekiem ar rezultātu 74:82.
Pirmā spēles ceturtdaļa jēkabpiliešiem bija visai veiksmīga, pretiniekiem tika ļauts gūt 17 punktus, kamēr paši tika pie 20 punktiem. Otrajā ceturtdaļā basketbola klubs “Jēkabpils” atrāvās no “Barons Kvartāls” rezultāta ar 7 punktu pārsvaru. Tomēr  līdz ceturtdaļas beigām pretinieki pietuvojās jēkabpiliešu rezultātam,  atpaliekot vien par diviem punktiem. Otrajā ceturtdaļā Jēkabpilieši guva 17 punktus, bet “Barons Kvartāls – 18 punktus, tādējādi pirmais puslaiks noslēdzās par labu jēkabpiliešiem – 37:35.
Trešā spēles ceturtdaļa visai veiksmīgi iesākās “Barons Kvartāls” komandai, kuriem izdevās izvirzīties vadībā ar +9 punktiem. Tomēr ceturtdaļas noslēgumā “Jēkabpils” līderi panāca punktu starpības samazinājumu līdz -4 punktiem (53:57). Trešajā ceturtdaļā Jēkabpils komanda zaudēja vadību, iegūstot 16 punktus un ļaujot “Barons Kvartāls” komandai iemest 22 punktus.
Pēdējā ceturtdaļa bija izšķirošā. Tajā jēkabpiliešiem neveicās ar metienu precizitāti, kā rezultātā pretinieki panāca pat 11 punktu pārsvaru. Jēkabpils komandas līderi – Aleksejevs un Hlebovickis spēles noslēgumā pietuvināja jēkabpiliešus uzvarai, tomēr to panākt neizdevās.
Kā atzina BK “Jēkabpils” otrais treneris Andris Čerjaks, galvenā “Barons Kvartāls” panākumu atslēga bija viņu spēja izmantot iespēju veikt atkārtotus metienus pie groziem. Tas ļāva pretiniekiem gūt izšķirošo pārsvaru.
Šajā spēlē BK “Jēkabpils” rezultatīvākais spēlētājs bija Jurijs Aleksejevs, kurš guva 17 punktus un izcīnīja 9 atlēkušās bumbas. Toda O'Braiena kontā 13 punkti un 13 atlēkušās bumbas. Hlebovickis šajā spēlē guva punktus, bet  P.J. Hils 10 punktus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi