Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Aizmūk tie, kam nav ko zaudēt

Domino kauliņu efekts piemeklē virkni Ukrainas sporta klubu. Pat viena ārzemju spēlētāja aiziešana no savas līdzšinējās komandas pamudinājusi arī citus spēlētājus, turklāt ne tikai ārzemniekus vien, pamest ambīcijas mazinājušos klubus. No plašās Latvijas sportistu delegācijas Ukrainā makšķeri pagaidām notinis tikai Ivars Timmermanis.

Ukrainas superlīgas līdervienības Južnijas Himik uzbrucējs Rolands Freimanis svētdien ar oficiālu paziņojumu vērsās pie savas komandas līdzjutējiem, solot nepamest klubu grūtā brīdī. «Esmu profesionāls basketbolists un latvietis, bet pašlaik es daļēji esmu arī ukrainis, jo Ukrainā es pildu savus profesionālos pienākumus - spēlēju basketbolu.» Kārļa Muižnieka trenētās komandas spēlētājs atklāja, ka pēdējā laikā daudzi viņam zvana un aicina pamest Ukrainu, taču spēlētājs to nedarīšot. «Es te palikšu tik ilgi, kamēr visas sacensības netiks atceltas pilnībā. Mēs vēl neesam pateikuši savu pēdējo vārdu Eiropas kausā, arī Ukrainas superlīgā ne,» Freimanis norādīja uz sportisko ambīciju esamību šosezon. Un ne velti.

Bez sastāva zaudējumiem pagaidām iztika tikai divi vadošie klubi - Himik, kā arī Aināra Bagatska un Jāņa Strēlnieka Budivelnyk. Pārējie klubi, kuri šosezon vairs nepretendē uz augstiem panākumiem Eiropā vai pašmāju čempionātā, šķīrās no saviem leģionāriem. Tostarp VTB Vienotajā līgā smagā situācijā nonākušais Azovmaš, kas zaudēja visus piecus leģionārus.

Visu rakstu lasiet otrdienas, 4.marta, laikraksta Diena 23.lpp!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi