Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Basketbola zālēs piespiedu pauze, Ogre gatavojas atgriezties

"Pārcelta" – šāds uzraksts rotā vairumu šonedēļ Latvijas – Igaunijas basketbola līgā paredzēto spēļu. Piespiedu pauzi komandām Covid-19 infekcijas dēļ nākas ieturēt arī uz Eiropas skatuves. Pretinieku sastāvā konstatētās slimības dēļ tika pārcelta šonedēļ Latvijā paredzētā FIBA Čempionu līgas pārspēle par vietu otrajā grupu turnīrā, bet nu VEF Rīga sastāvā konstatētās inficēšanās dēļ nav zināms, vai cīņu būs iespēja aizvadīt arī nākamnedēļ.

Vismaz četrām Latvijas Basketbola līgas komandām pēdējo nedēļu laikā nācies doties karantīnā. Dažas no tām jau to izturējušas – BK Ogre nedēļas nogalē gatavojas atgriezties laukumā ar spēli pret Rakveres Tarvas. Tiesa, nedēļas sākumā inficēšanās dēļ tika pārcelta Tarvas spēle pret citu igauņu komandu Viimsi. Ogres kluba pārstāvji gan vēl trešdienas pēcpusdienā pārliecinoši ziņoja par to, ka paredzētā spēle notiks. Tikmēr oficiāli jau pārcelta piektdien Ventspilī paredzētā spēle pret Igaunijas vadošo klubu Kalev/Cramo. Kurzemnieki pēc infekcijas konstatēšanas komandā neilgi pirms gada nogalē paredzētās Užavas Latvijas kausa spēles pret BK Liepāja šajā kalendārajā gadā spēles vēl nav aizvadījuši. Pārceltas šonedēļ tika arī vairākas spēles ar Latvijas Universitātes komandas dalību. Studenti piektdien Latvijas – Igaunijas līgas ietvaros uzņēma VEF Rīga, kā sastāvā inficēšanās vairākiem spēlētājiem tika konstatēta pirmdien.

Covid-19 ietekmējis arī starptautisko turnīru kalendāru. VEF Rīga pagājušajā nedēļā paguva aizvadīt pirmo pārspēli par iekļūšanu FIBA Čempionu līgas otrajā grupu turnīrā, ar 77:84 zaudējot Dižonā. Francijas vicečempiona Dijon sastāvā vēlāk notika infekcijas uzliesmojums, tādēļ otrdien Rīgā paredzētā atbildes spēle sākotnēji tika pārcelta uz 18. janvāri. Tiesa, pēc Latvijas klubā konstatētajiem inficēšanās gadījumiem vēl nav skaidrības par tālāko spēļu norisi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi