Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

papildināta (20:44) - BK Ventspils Igaunijas tūri noslēdz ar 1:1

Otro spēli trīs dienu laikā Baltijas basketbola līgā (BBL) aizvadījis basketbola klubs Ventspils, kurš Igaunijas galvaspilsētā Tallinā ar 63:69 piekāpās Armanda Šķēles pārstāvētajai Kalev/Cramo.

Pirmajā abu klubu tikšanās reizē 5.novembrī BBL ietvaros Ventspils savā laukumā svinēja pārliecinošu uzvaru ar 85:52. Kopš tā laika ventspilnieku rindas ir pametuši Jānis Strēlnieks un Bojans Bakičs, bet viņu vietā komandai pievienojušies divi amerikāņi - Tods Abernetijs Mamadi Diane.

Spēli krietni labāk iesāka mājinieki, kuri pirmajās desmit minūtēs Ventspils basketbolistiem ļāva gūt tikai 10 punktus, kamēr paši sameta 20. Otrajā ceturksnī viesi nedaudz uzlaboja spēli uzbrukumā, tomēr arī ar 26 gūtiem punktiem puslaikā nebija gana, lai izrādītu pretestību Kalev/Cramo. Ventspilnieki nespēja neitralizēt labi spēlējošo Gregoru Arbetu, kurš jau puslaikā guva 14 punktus, ļaujot savai komandai doties pārtraukumā ar 41:26.

Pēc pārtraukuma spēli nedaudz labāk iesāka Ventspils, samazinot rezultāta starpību līdz deviņiem punktiem. Līdz pat trešās ceturtdaļas beigām Kalev/Cramo spēja turēties 9-13 punktu pārsvarā, bet līdz ar ceturkšņa beigām Mamadi Diane ar vienu precīzu soda metienu pietuvināja savus komandas biedrus līdz astoņu punktu deficītam – 42:50. Pēdējās spēles desmit minūtēs Artūrs Bērziņš ar precīzu trīs punktu metienu vēl par vienu punktu samazināja starpību (47:54). Desmit sekundes līdz spēles beigām Kalev/Cramo vadībai vairs tikai ar 67:63, tomēr uzvaru no rokām mājinieki neizlaida. Pēc spēles beigu signāla rezultāts uz tablo 69:63 par labu laukuma saimniekiem.

Rezultatīvākais Ventspils kluba rindās ar 15 punktiem bija Džamars Jangs. Kalev/Cramo rindās 20 punkti Gregoram Arbetam.

Latviešu aizsargs Armands Šķēle šajā spēlē laukumā pabija 18:51 minūti, kuru laikā atzīmējās ar četriem gūtiem punktiem, septiņām atlēkušajām bumbām, vienu rezultatīvu piespēli un pārtvertu bumbu, kā arī četrām kļūdām un diviem izprovocētiem noteikumu pārkāpumiem.

Ar sešām uzvarām un sešiem zaudējumiem Ventspils BBL šobrīd ierindojas 4.vietā, bet Kalev/Cramo atrodas par vietu zemāk ar septiņām uzvarām 11 mačos.

Kalev/Cramo – Ventspils 69:73 (20:10; 21:16; 9:16; 19:21)

Ventspils: Jangs 15, Bērziņš 10, Abernetijs 10, Meiers 10, Vilards 6, Grejs 4, Strēlnieks 4, Diane 2, Laksa 2, Zaķis.

(papildināta visa ziņa)


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauni kopvērtējuma uzvarētāji Stirnu buka 11. sezonā

Populārā taku skriešanas seriāla “Stirnu buks” 11. sezonas gala iznākums bija ļoti interesants, jo kopvērtējumā gandrīz visās galvenajās distancēs - GARMIN Lūsis”, “VENDEN Stirnu buks” un “KARTE...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi