Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

SK Cēsis centīsies revanšēties TTT Rīga basketbolistēm

Latvijas Sieviešu basketbola līgas finālsērijas otrajā spēlē pašreizējās čempiones SK Cēsis savā laukumā centīsies revanšēties TTT Rīga par pirmajā spēlē viesos piedzīvoto zaudējumu. Spēles sākums pulksten 18.30.Finālsērijā līdz trijām uzvarām pirmajā spēlē TTT Rīgas Olimpiskajā centrā bija pārākas ar 73:65, lai gan cīņas pirmajā puslaikā iniciatīva piederēja cēsiniecēm.

Viešņu galvenais treneris Ainars Zvirgzdiņš otrā puslaika notikumos vainoja spēlētāju negatavību šādām cīņām pēc slimībām un pārblīvētā kalendāra dēļ radušās slodzes. Tomēr viņš solījās darīt visu, lai vismaz savā laukumā SK Cēsis pārspētu regulārā turnīra uzvarētājas. Regulārās sezonas trešās spēcīgākās komandas RTU-Merks galvenais treneris Aivars Vīnbergs sarunā ar portālu Diena.lv norādīja, ka šādās cīņās prognozēšana ir nepateicīga lieta, tomēr nosliecās nedaudz par labu TTT Rīga (51% pret 49%). «Nedomāju, ka šeit kaut ko izšķirs sava laukuma priekšrocības. Abu komandu laukumi ir vienādas kvalitātes,» sprieda Vīnbergs. Treneris sacīja, ka cēsinieču lielākās izredzes ir uzvarēt ar komandas spēli, jo individuāli spēcīgākas ir rīdzinieču viesspēlētājas. «Ja Latanja Vaita spēlēs tikpat labi, kā vakar, Cēsīm būs grūti,» teica Vīnbergs. Viņš cer, ka turpmākajās spēlēs lielāku ieguldījumu dos pašmāju spēlētājas. «Viesspēlētājas pirmajā spēlē guva 103 no 138 punktiem,» teica treneris. Viņš uzskata, ka cēsiniecēm vēl ir rezerve Ievas Tāres un Zanes Eglītes personās – viņas pirmajā spēlē kopā guva divus punktus. Uz lielākiem darbiem nekā pirmajā spēlē gatava arī pagājušās sezonas finālsērijas vērtīgākā spēlētāja Kristena Mena, kura Cēsu komandas labā trešdien guva 13 punktus un desmit atlēkušās bumbas.Sērijā līdz trijām uzvarām otrā spēle piektdien pulksten 18.30 notiks Sporta klubā Cēsis. Pēc tam komandas vēlreiz tiksies svētdien Rīgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Šī bija mūsu labākā spēle turnīrā

Pret Slovākijas izlasi parādītais sniegums bijis labākais, kādu šajā turnīrā Latvijas hokejisti ir demonstrējuši, pēc uzvaras pasaules čempionāta mačā sarunā ar žurnālistiem sacīja valstsvienīb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi