Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

VEF Rīga kārtējo reizi paklūp pret Khimki

Arī pēc pārtraukuma laukuma saimnieki turpināja iekrāt pārsvaru, Tomass Kelati ar diviem punktiem un soda metienu panāca jau 36:21. Turpmākās minūtes Khimki saglabāja 15 punktu pārsvaru, bet neilgi pirms trešās ceturtdaļas beigām panāca vēl lielāku handikapu ar 56:34. Pirms pēdējām desmit minūtēm 60:40 par labu mājiniekiem. Arī pēdējā ceturksnī _VEF Rīga _nespēja izrādīt pretestību, ļaujot Khimki panākt 77:47. Laukuma saimnieki kluba pastāvēšanas 15 gadu jubilejas svinībās svinēja uzvaru ar 77:54.
Otro zaudējumu šajā gadā VTB Vienotajā līgā piedzīvojusi VEF Rīga, kas izbraukuma spēlē Krievijā ar 54:77 piekāpās Rima Kurtinaiša trenētajai Maskavas apgabala Khimki.

Pirmajā abu klubu tikšanās reizē VTB līgas ietvaros uzvaru ar 85:75 Rīgā svinēja Rima Kurtinaiša vadītā vienība. Abas vienības divas reizes tikušās arī ULEB Eiropas kausā, kur uzvaras laurus abās spēlēs plūca Khimki.

Spēles sākumu nedaudz labāk iesāka viesi no Rīgas, kuri guva pirmos četrus punktus. Turpmākās ceturtdaļas minūtes abas vienības pāris reizes mainīja vadības grožus, bet ceturkšņa izskaņā labāki bija mājinieki, noslēdzot to ar 19:14. Otrajā spēles ceturtdaļā Khimki ļāva rīdziniekiem gūt tikai septiņu punktus, bet paši jau puslaika beigās atradās vadībā ar 33:21.

VEF Rīga VTB līgas A grupā ar piecām uzvarām desmit aizvadītajās spēlēs no trešās vietas noslīdējusi uz piekto pozīciju.

Khimki 77:54 VEF Rīga 

VEF Rīga: Sims 16+11 AB, Janičenoks 10, Bertāns 10, Keins 6, Jahovičs 3, J.Bērziņš 3, Valters 2, K.Bērziņš 2, Miledžs 2. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi