Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Vispirms jāuzvar pašām

TTT Rīga izšķirošajās cīņās Eirolīgā bez atkāpšanās ceļa.

Matemātisko iespēju kvalificēties FIBA Eirolīgas izslēgšanas turnīram šonedēļ Itālijas pilsētā Skio lūkos izmantot TTT Rīga basketbolistes, kurām jāpiepildās virknei priekšnosacījumu, lai pēc trim zaudējumiem pirmajā riņķī tiktu starp labākajām C grupas komandām. Pirmais un galvenais no tiem – pašām jāuzvar tiešās konkurentes Girona un Schio. Spēļu tiešraide Best4Sport TV.

Latvijas čempiones uz pirmo sabraukumu Žironā decembra sākumā devās bez spēļu prakses un piedzīvoja trīs zaudējumus. Tiešo konkurenšu pārākums gan tika atzīts tikai spēļu galotnē, kas ļauj cerēt uz labvēlīgu iznākumu šonedēļ, kad rīdzinieces ir krietni labāk sagatavojušās. Tiesa, Skio nāksies iztikt bez apendicīta operāciju pārcietušā galvenā trenera Mārtiņa Gulbja un vienas no līderēm Ievas Pulveres, kura Minskā lauzusi pirkstu. Ieva ģimenes apstākļu dēļ izlaida arī pirmo sabraukumu, kur viņu aizstāja Kate Krēsliņa, taču viņa šobrīd aizņemta pamatdarbā Beļģijas klubā. Gulbja vietā ar komandu būs viņa asistents Andris Šteļmahs, kurš ugunskristības pārdzīvoja jau iepriekšējā nedēļā Minskā.

Lai ieņemtu nepieciešamo otro vietu grupā, TTT Rīga, visticamāk, būs nepieciešama konkurenšu palīdzība – līdervienības UGMK uzvara pār Itālijas un Spānijas komandām, kā arī mājinieču Schio panākums savstarpējā spēlē pret Girona. Protams, arī pašām jāpieveic tiešās konkurentes, turklāt jāatspēlē savstarpējo spēļu deficīts – kopā seši punkti. "Nākamā spēle Eirolīgā mums būs kā fināls. Tagad mums jāiet uz pilnu banku," kareivīgi pirms došanās ceļā noskaņots bija Šteļmahs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi