Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Andruškevičs: Viktors ir kļuvis spēcīgāks

Pieckārtējā Eiropas čempiona Viktora Ščerbatiha treneris Eduards Andruškevičs, komentējot sava audzēkņa uzvaru Itālijā, intervijā izdevumam Sporta Diena akcentēja divus aspektus: «Pirmkārt, taktiski pareizi atkal saplānojām svarus grūšanas vingrinājumā. Sākām nedaudz piesardzīgi ar 238 kilogramiem, bet tad precīzi izvēlējāmies nākamos.

Otrkārt, domājot par olimpiādi, pārliecinājāmies, ka Viktors kļuvis ir spēcīgāks. Jau Vācijas bundeslīgas mačos man bija pārliecība, ka vajadzības gadījumā viņš paceltu 252 kilogramus. Ja jau otrajā piegājienā būtu nodrošināta uzvara, mēs pieteiktu 254 vai 255 kilogramus. Protams, žēl par raušanu. Nākamie divi starti būs Latvijā. Tajos arī vajadzētu mēģināt uzraut 200 vai 202 kilogramus. Šteiners mani īpaši nepārsteidza. Jau sacensībās Vācijā viņš salīdzinoši viegli pacēla 195 kilogramus. Jā, ar viņu būs nopietni jārēķinās, bet atcerēsimies, ka Viktoram palika neizmantota rezerve raušanas vingrinājumā.

Pēc izšķirošā cēliena Viktors izskatījās pamatīgi noguris. Vienubrīd pat radās bažas, vai nav gūts savainojums. «Nē, viss ir kārtībā. Celis nesāp. Zālē bija ļoti karsti, tāpēc Viktors izsvīda cauri slapjš. Bija smagi, bet tagad ir gandarījums,» no trenera staroja prieka dzirksts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi