Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Birzulis: Bija bažas par Pļaviņa un Pēdas funkcionālo gatavību

Mārtiņa Pļaviņa un Jāņa Pēdas treneris Aigars Birzulis pēc dueta pirmās uzvaras pasaules čempionātā Stare Jablonkos komandas sniegumu novērtēja kā labu, taču atzina, ka Itālijas pāris Daniels Ingroso un Mateo Cečīni nebija īstā mēraukla pašu spēkam. “Galvenās cīņas būs trešdien un ceturtdien,” uzsvēra treneris.

Priekšsacīkšu pirmajā spēlē Latvijas dueta pretinieks laukumā devās novājinātā sastāvā, jo viens no Itālijas dvīņubrāļiem Ingroso savainojuma dēļ nevarēja piedalīties turnīrā. “Otrs brālis iepriekšējos divus turnīrus spēlēja ar citu partneri, un arī viņš nav ieradies. Tagad ir trešais cilvēks. Protams, viena brāļa nespēlēšana ir nopietns priekšnoteikums. Viņa trauma komandu ietekmē pirmkārt jau psiholoģiski,” Dienai pastāstīja Birzulis. 

Viņus uzteica abu Latvijas volejbolistu, īpaši Jāņa Pēdas, sniegumu un bija gandarīts par to, ka spēli izdevās pabeigt divos setos. “Bija bažas par spēlētāju funkcionālo stāvokli pēc Saulkrastiem. Ko tur slēpt. Pēc smaga divu dienu turnīra ar vienu dienu ir krietni par maz, lai atajunotos. Labi, ka šī spēle izvērtās šāda un ceru, ka rīt un parīt viņi jau būs labākā stāvoklī,” treneris neslēpa, ka svarīgākās spēles būs trešdien pret mājiniekiem Jaroslavu Lehu un Damianu Vojtašiku un ceturtdien pret brazīliešiem Alisonu un Emanuelu. 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi