Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Birzulis: Iekļūšana ceturtdaļfinālā jau ir sasniegums, taču neapstāsimies

Latvijas pludmales volejbolistu Mārtiņa Pļaviņa un Jāņa Šmēdiņa treneris Aigars Birzulis pēc komandas iekļūšanas olimpiskā turnīra ceturtdaļfinālā pauda gandarījumu par to, ka izdevies izmantot pretinieku vājo vietu – garāko spēlētāju. “Protams, bija jūtams sasprindzinājums abu komandu izpildījumā, jo šīs ir izslēgšanas spēles, turklāt tā latiņa ir pietiekami augsta,” nervozo spēles gaitu skaidroja treneris.

“Izturējām sākumā to norvēģu precizitāti un mazāk kļūdījāmies. Spējām izmantot to viņu vājāko punktu un tas nostrādāja. Spēlējām uz viņu pirmo numuru, garāko vīru. Viņš vēlāk ienāca pludmales volejbolā, tāpēc viņam ir tendence biežāk kļūdīties. To arī parādīja spēle, tā ka taktiskā ziņā viss bija kārtībā,” Birzulis palepojās Latvijas žurnālistu priekšā.

Viņš uzskata, ka garantētā vieta astoņniekā jau ir panākums, taču Latvijas duets noteikti cīnīsies arī par tikšanu vēl augstāk, lai gan pretī, visticamāk, stāsies spēcīgais ASV duets Gibs un Rozentāls: “Būs dažas brīvdienas. Varēsim nedaudz atpūsties, pavērot pretinieku, sagatavoties. Vairs jau nav, kur atkāpties, jāiet uz priekšu. Viņi nav slikti, taču viņus šeit jau apspēlēja poļi, arī mēs iepriekš Klāgenfurtē bijām tam ļoti tuvu. Mūsu komanda cīnīsies par katru punktu. Ja spēsim izturēt to spriedzi un panākt nelielu atrāvienu, tad ir iespējas uzvarēt. Amerikāņiem noteikti nebūs viegli un cīņa būs saspringta. Vēl jau nav teikts, ka tie būs amerikāņi. Šīs ir olimpiskās spēles, un vēl viņiem cīņa ir priekšā.”

Iepriekš Gibs un Rozentāls pārliecinoši apspēlēja otru Latvijas duetu Aleksandu Samoilovu un Ruslanu Sorokinu, taču Birzulis norādīja, ka tam nav lielas nozīmes: “Samoilovam un Sorokinam ir savas kļūdas, amerikāņiem savas, un mums arī ir savas. No tādiem mačiem nemācās. Tikai seko un izdara secinājumus. To, ka viņi ir stipri, mēs zinām. Tur nav ko mācīties. Neviens no mums nav bez grēkiem. Ja varēsim uztaustīt viņu vājās vietas un spēsim tās realizēt, tad ir izredzes uzvarēt.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi