Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Burātāja Birzule otrajā vietā pēc Liepājā notiekošā Eiropas čempionāta vindsērfingā otrās dienas

Viena no Latvijas talantīgākajām burātājām Ketija Birzule ieņem otro vietu "Techno Plus" vērtējumā pēc Liepājā notiekošā Eiropas čempionāta vindsērfingā "Techno 293" klasē otrās dienas.

Dalībnieki sacenšas vecuma grupās līdz 15 un 17 gadiem, kā arī "Techno Plus" klasē, kurā sportisti var būt vecāki par 17 gadiem.

Dāmu ieskaitē "Techno Plus" vērtējumā pēc pirmajiem pieciem braucieniem, atmetot sliktāko, ar četriem punktiem līdere ir francūziete Žīna Penforņa, bet Birzule ar astoņiem punktiem ir stabili otrā.

Penforņa uzvarējusi visos piecos aizvadītajos braucienos, bet Birzule allaž bijusi otrā. Šajā ieskaitē sacenšas astoņas burātājas. Vēl šajā klasē Alise Punte ar 29 punktiem ir astotā.

Tikmēr "Techno Plus" vērtējumā vīriem pašlaik Valters Zakrevskis ar 29 punktiem ieņem piekto vietu, bet Kristaps Keidāns, Kristiāns Krauklis un Ronalds Kaups atrodami attiecīgi 11., 12. un 14.pozīcijā starp 16 sportistiem.

Oficiālajās klasēs Latvijas sportistiem tik augstu rezultātu nav, jo tajās arī konkurence ir daudz lielāka.

U-15 grupā meitenēm līdz šim aizvadīti trīs braucieni, un labākā no latvietēm ar 57 punktiem 19.vietā ir Annija Punte. Tikmēr Elizabete Meņģele ar 67 punktiem atrodama 23.pozīcijā starp 35 startējošajām dalībniecēm.

Tikmēr U-15 grupā puišiem Emīls Punte ar 188 punktiem atrodams 64.vietā, Matīss Punte ar 197 punktiem ieņem 68.vietu, bet Kristaps Dzirnieks ar 211 punktiem atrodas 73.pozīcijā starp 77 sportistiem.

U-17 grupā meitenēm pēc pieciem braucieniem Aleksandra Kaupa ar 118 punktiem atrodama 32.vietā, bet Nikola Cepleniece tikusi pie 173 punktiem un ir 44.pozīcijā starp 48 sportistēm.

Savukārt starp U-17 puišiem, kuri jau nobraukuši sešus braucienus, Namejis Dreimanis ar 204 punktiem ieņem 88.vietu, Jēkabs Markauss ar 251 punktu ir 105.pozīcijā, bet Alberts Mihnenoks, Jēkabs Villers un Roberts Viškints ieņem pēdējās trīs vietas starp 113 sportistiem.

Sacensības turpināsies līdz sestdienai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Mums vairs nav ko zaudēt

Latvijas hokeja izlases noskaņojums pirms spēles ar Zviedrijas komandu ir kaujiniecisks, piektdien pēc treniņa sarunā ar žurnālistiem sacīja komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi