Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Emuliņš: Profesionālas handbola komandas pastāvēšana ir svarīga izlasei

Pēc divpadsmit gadu ilgas Anrija Brencāna prezidentūras Latvijas Handbola federācijā (LHF) ikgadējā konferencē aprīļa beigās par organizācijas galvu ievēlēts līdzšinējais viceprezidents Raimonds Emuliņš. Viņš rosina panākt, lai visi sporta veidā ieguldītie līdzekļi dotu maksimālu labumu.Kādu redzat Latvijas handbola tuvāko nākotni?Turpināsim attīstīties.

Šādos finansiālajos apstākļos svarīgi atrast un pilnveidot mazliet novārtā atstātas lietas. Pēdējos gados audzis jauno spēlētāju skaits, tāpēc svarīgs ir darbs ar treneriem. Mums ir daudz labu speciālistu, jāveido kopīgs skatījums.**Kā handbolu ietekmēs čempionu finansiālās likstas?**ASK/AB.LV problēmas ir visa Latvijas handbola problēmas. Profesionālas komandas pastāvēšana ir svarīga izlasei. Labākajos klubos jāsaglabā profesionāls darbs.**Kā šīs problēmas var ietekmēt Latvijas prestižu starptautiskajos turnīros?**Mums ir gana daudz meistarīgu spēlētāju ārzemēs, tāpēc īstermiņā izlase daudz nezaudēs. Ilgtermiņā būs pārrāvums, jo jaunie spēlētāji klubā neiegūs profesionālu ritmu, kas deviņpadsmit divdesmit gadu vecumā ir ļoti svarīgi.**Kāda finansiālā situācija ir federācijai?**Finansējums ir samazinājies par 60 procentiem, bet negribu uzsvērt līdzekļu trūkumu.**Kādi bija galvenie secinājumi LHF konferencē?**Visa konference aizritēja noskaņā, ka nākotnē būs grūtāk. Jādomā par to, lai visi handbolā ieguldītie līdzekļi dotu maksimālu rezultātu.**Vai federācijas darbā pēc valdes pārvēlēšanas plānotas lielas izmaiņas?**Jāpārskata biroja darbs. Handbola cilvēki ir apveltīti ar milzīgu pašatdevi un prasmi sevi ziedot. Uz to arī balstīsimies. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Miris bijušais Marokas izlases futbolists Barada

Bijušais Marokas vīriešu futbola izlases spēlētājs Abdelazizs Barada miris 35 gadu vecumā, ceturtdien pavēstīja viņa karjeras laikā pārstāvēti Francijas klubi Marseļas "Olympique...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi