Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Ostapenko cieš neveiksmi arī Austrālijas atklātā čempionāta dubultspēļu sacensību pirmajā kārtā

Latvijas vadošā tenisiste Aļona Ostapenko ceturtdien cieta zaudējumu sezonas pirmā Grand Slam turnīra - Austrālijas atklātā čempionāta - dubultspēļu sacensību pirmajā kārtā, tādejādi noslēdzot savas gaitas šajā turnīrā.

Ostapenko duetā Jūliju Putincevu no Kazahstānas pirmajā kārtā ar 4-6, 3-6 pārliecinoši piekāpās ķīnietēm Sjui Jifaņu un Dženu Saisai, kuras turnīrā izliktas ar 15.numuru.

Latvijas un Kazahstānas pāris pirmajā setā nonāca vadībā ar 3-1, taču šo pārsvaru tā arī nespēja nosargāt, jo ķīnietis divas reizes lauza viņu servi un gūstot panākumu setā.

Arī otro setu Ostapenko ar partneri sāka veiksmīgi un jau otrajā geimā lauza Jifaņas/Saisas servi, panākot 2-0. Tomēr arī šajā reizē turpinājums bija nesekmīgs - turpinājumā Latvijas un Kazahstānas duets uzvarēja tikai vienā geimā, kamēr sāncenses sešos.

Līdz ar to Ostapenko sacensības noslēgusi bez iegūtiem WTA dubultspēļu ranga punktiem.

Kā zināms, vienspēļu turnīra pirmās kārtas mačā Ostapenko pirmdien neizmantoja mačbumbu un ar 6-3, 5-7, 1-6 piekāpās taivānietei Suvejai Sje. Līdz ar to Ostapenko neieguva iespēju aizvadīt cīņu ar WTA ranga līderi Serēnu Viljamsu.

Savukārt pirms tam ceturtdien zaudējumu vienspēļu turnīra otrajā kārtā piedzīvoja Anastasija Sevastova, kura ar rezultātu 3-6, 3-6 cienīgi piekāpās sacensību 20.raketei serbietei Anai Ivanovičai. Pirms tam Latvijas pārstāve bija sekmīgi pārvarējusi šī turnīra kvalifikācijas sacensības.

Tikmēr kungu sacensībās Ernests Gulbis pirmās kārtas mačā otrdien atspēlēja sešas mačbumbas, bet ar 5-7, 6-2, 7-6 (7:5), 3-6, 11-13 piekāpās francūzim Žeremī Šardī.

Šī bija pirmā reize vēsturē, kad Grand Slam turnīra vienspēļu pamatsacensībās piedalījās uzreiz trīs Latvijas tenisisti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi