Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Ozoliņa-Kovala: Kāds tur, augšā, teica, ka mana īstā reize būs kādās no nākamajām sacensībām

Mierīga un nosvērta pēc neiekļūšanas olimpisko spēļu šķēpa mešanas sacensību finālā bija Sinta Ozoliņa-Kovala, kura, protams, pārdzīvoja notikušo, taču tajā pašā laikā uzsvēra, ka šī noteikti nebija viņas pēdējā lielā iespēja. “Ar to jau dzīve nebeidzas,” optimistiski paziņoja sportiste.
“Cīnījos, centos, taču labākais rezultāts šodien man ir tāds, kāds tas ir. Gadās gan labākas dienas, gan sliktākas. Protams, gribējās savu labāko rezultātu sasniegt tieši svarīgākajos mačos. Nu, nesanāca, bet mēģināšu sevi pierādīt turpmāk.” Sinta atzina, ka pirmajā metienā pārāk daudz sasvērusies, tāpēc šķēps izlidojis caur sānu un nebija taisns metiens. “Tas neietekmēja sacensību tālāko gaidu, jo zināju, ka man ir doti trīs metieni, kuros mēģināt parādīt savu labāko sniegumu. Ja viens nesanāca, centos par to nedomāt,” atklāja Ozoliņa-Kovala. Pēdējā metienā ieskrējiena laikā vēja vai kāda cita iemesla dēļ izkustējusies roka, tāpēc tas tehniski neizdevies.

Viņa atzina, ka šādā atmosfērā savākties nav viegli, taču vainīgos citos nemeklēja: “Vainīgs jau ir pats atlēts. Ne jau kāds cits. Fiziski jutos ļoti labi, spēcīga. Treniņi rādīja, ka varu mest labi, bet, acīmredzot, kāds tur, augšā, teica, ka īstā reize vēl priekšā,” norādīja šķēpmetēja.

Viņa šķēpu labākajā mēģinājumā raidīja 58,86 metrus tālu, bet finālam bija nepieciešami vismaz 60,11 metri. Sintai otrajā karjeras Olimpiādē 20.vieta.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi