Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Paši nespēja, citi nepalīdzēja

Divus gadus pēc dalības Eiropas čempionāta finālturnīrā Latvijas vīriešu handbola valstsvienība palika pēdējā vietā pasaules meistarsacīkšu priekškvalifikācijas turnīrā konkurencē ar Itāliju, Fēru salām un Luksemburgu.

Trīs spēlēs latvieši ielaida par divdesmit vārtiem vairāk nekā guva. Turnīrs notika vien pāris nedēļas pēc Latvijas izlases uzvaras Rīgas Domes kausa izcīņā, kur pusfinālā pēcspēles metienu sērijā tika pārspēti arī šobrīd notiekošā Eiropas čempionāta finālturnīra dalībnieki lietuvieši. Salīdzinājumā ar šīm spēlēm komandā Fēru salās nebija divi no līderiem – līnijas spēlētājs Ingars Dude un saspēles vadītājs Māris Veršakovs. Tiesa, arī šādā sastāvā ar Parīzes Saint-Germain zvaigzni Daini Krištopānu priekšgalā uz pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīru komanda devās kaujinieciskā noskaņojumā. Tas gan krietni noplaka pēc neveiksmīgās pirmās spēles pret Itāliju, kurā tā arī neizdevās atgūties pēc pretinieku pirmā puslaika izrāviena (23:36). Izredzes izcīnīt vismaz otro vietu grupā saglabājās, tomēr turnīrs attīstījās pēc latviešiem visnelabvēlīgākā scenārija. Vispirms jau paši galotnē nenosargāja trīs vārtu pārsvaru pār Luksemburgu (30:30), turklāt no labas pozīcijas izšķirošo metienu netrāpīja komandas līderis Krištopāns. Pēc tam Itālija negaidīti zaudēja Fēru salām un ar vienu vārtu pārsvaru pieveica Luksemburgu, kas pēdējā spēlē Latvijas izlasei atstāja vien tikai teorētiskas izredzes sasniegt mērķi.

Komanda šonedēļ atgriezās mājās. 22. un 23. janvārī paredzētas Eiropas čempionāta priekškvalifikācijas spēles pret Bulgāriju

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi