Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Pirmais PK posms Latvijas pludmales volejbolistiem norāda vēlamo treniņu virzienu

Īsta gandarījuma nav, taču nav arī traģēdijas. Latvijas vadošie pludmales volejbola dueti Pasaules kausa sezonas pirmajā posmā Fudžou (Ķīna) guvuši vielu pārdomām un novērojuši, pie kā treniņos vairāk jāpiestrādā, lai turpmāk rezultāti būtu labāki. Fudžou vistālāk tika Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, kuri izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā trillera cienīgā cīņā piekāpās brazīliešiem Pedru Solbergam Salgadu un Brunu Oskaram Šmitam.

Jau ziņots, ka Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Pēda Fudžou nepārvarēja kvalifikācijas kārtu, bet Toms Šmēdiņš un Ruslans Sorokins zaudēja visās trijās pamatturnīra spēlēs. Samoilovs un J. Šmēdiņš uzvarēja pirmajā un otrajā pamatturnīra spēlē, taču zaudējums trešajā lika duetam noslīdēt uz trešo vietu apakšgrupā, tāpēc jau pirmajā izslēgšanas turnīra kārtā pretī stājās spēcīgais Brazīlijas duets Pedru un Brunu, kuri sacensībās bija izlikti ar trešo numuru.

Latvijas duetam bija pārsvars pirmajos divos setos, taču abu galotnē brazīlieši panāca izlīdzinājumu. Ar sekmīgu spēli galotnē pirmajā setā izdevās uzvarēt, taču otrajā setā veiksme nebija sabiedrotā. Izšķirošo setu brazīlieši uzvarēja itin pārliecinoši. «Trīs no četriem mačiem nospēlējām labi, taču ar iegūto vietu apmierināti nevaram būt. Daudz izšķīra nianses, jo šis mums ir tikai pirmais kopējais turnīrs. Uzlabot spēli varam vairākos elementos, pie kuriem treniņos vairāk jāpiestrādā,» savā blogā raksta Samoilovs. Šonedēļ Šanhajā notiks Grand Slam turnīrs. Tā kvalifikācijā spēlēs T. Šmēdiņš un Sorokins, bet abi pārējie dueti ir jau tikuši pamatturnīrā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi