Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Samoilovs: Kaut kā nevarējām atvērties līdz galam; Sorokins slavē līdzjutējus

"Īsti vēl nebija mūsu spēle, kaut kā nevaram atvērties līdz galam," pēc otrās uzvaras pasaules pludmales volejbola čempionāta F apakšgrupā sacīja Aleksandrs Samoilovs. Viņš un Jānis Šmēdiņš ļoti sīvā cīņā ar 2:1 (21:23, 22:20, 21:19) uzveica austriešus Danielu Milneru un Jergu Vuclu, kuri izlikti ar 43.numuru.

"Labi, ka šī ir apakšgrupa, nevis izšķirošās spēles. Tālāk mums ies labāk. Neierasti daudz kļūdamies, pārāk maz bumbas paņemam aizsardzībā. Bija iespējas gan blokā, gan aizsardzībā. Galvenais, lai ar katru spēli sniegums uzlabojas," Samoilovs ar optimismu raugās nākotnē.

Ceturtdien ar 6.numuru izliktajiem Samoilovam/J.Šmēdiņam pēdējā F grupas spēle ar Nīderlandes pārstāvjiem Dānu Spījkersu un Kristiānu Vārenhorstu. Pretiniekus mūsējie vēl nav iepazinuši, jo abas spēles risinājās vienlaicīgi ar pašu cīņām. Uzvara garantēs 1.vietu grupā.

Toties šo Nīderlandes pāri iepazina cits Latvijas duets Ruslans Sorokins/Toms Šmēdiņš, trešdien uzvarot pretiniekus ar 2:1 (16:21, 21:14, 17:15). 

"Mums ir baigais prieks, ka šajā turnīrā ir tik daudz līdzjutēju, kuri ļoti skaļi atbalsta. Parasti jau atnāk tie, kuri uz vietas dzīvo. Parasti jau ir divi trīs ar karogu, tas uzreiz spēlēšanu padara patīkamāku. Spēle bija ļoti, ļoti nervoza. Tas tāpēc, ka ir pasaules čempionāts, un katram punktam ir ļoti liels svars. Varbūt brīžiem tā spēles kvalitāte nav tā augstākā, taču ļoti pozitīvi, ka spējām saņemties pēc zaudēta pirmā seta un uzvarēt spēli. Otrajā setā pamainījām taktiku. Nespēlējām pret bloku, bet pret aizsargu. Vairāk sākām spēlēt ar māņsitieniem, kas turklāt bija veiksmīgi. Viņu bloks bija ļoti kvalitatīvs, augsts. Vajadzēja gudrāk nospēlēt, lai to apspēlētu. Aizsargs viņiem nebija tik labs, īpaši uz māņsitieniem, to arī izmantojām," pēc mača sacīja Sorokins.

Ceturtdien ar 30.numuru izliktais Latvijas pāris spēlēs ar Samoilova/J.Šmēdiņa šodien uzvarētajiem austriešiem. "Centīsimies rīt uzvarēt. Katra uzvara, katrs punkts mūs tuvina izkļūšanai no apakšgrupas. Pretinieks ir spēcīgs, savdabīgs, varētu teikt – neērts. Arī šoreiz Saša ar Jāni pret viņiem mocījās, arī holandieši vakar viņus tik tikko uzvarēja. Pagājušajā gadā arī viņiem zaudējām. Nedrīkst viņus nenovērtēt. Jāparāda labākais sniegums un, galvenais, nedrīkstam atkal sākt trīs četru kļūdu sērijas. Tad jābūt visam kārtībā," norāda R.Sorokins.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi