Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Samoilovs un Šmēdiņš Maskavas Grand Slam turnīra apakšgrupu cīņas noslēdz bez zaudējumiem

Eiropas vicečempioni pludmales volejbolā Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš piektdien uzvarēja arī trešajā Maskavas Grand Slam sērijas turnīra apakšgrupu sacensību mačā.

Ar otro numuru izliktie Samoilovs/Šmēdiņš B apakšgrupas trešās kārtas cīņā ar 2-0 (21:10, 22:20) uzveica austrāliešus Izāku Kapu un Kristoferu Makhjū, kuri izsēti ar 15.numuru.

Šajā mačā Samoilovs un Šmēdiņš otrajā setā bija nokļuvuši iedzinējos ar 18:20, tomēr spēja gūt noslēdzošos četrus punktus.

Pirms tam Latvijas sportisti ar rezultātu 2-0 (21:9, 21:16) pieveica krievus Aleksandru Ļihoļetovu un Ruslanu Bikanovu, kuriem ticis 31.numurs, kā arī ar 2-0 (21:19, 21:19) pārspēja poļus Mihalu Kadziolu un Jakubu Šalankeviču, kuri sacensībās izlikti ar 18.numuru.

Trīs uzvaras apakšgrupā Samoilovam un Šmēdiņam ļaus izslēgšanas turnīru uzsākt no otrās kārtas.

Tikmēr vēlāk piektdien noslēdzošo, trešo H apakšgrupas cīņu aizvadīs Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Solovejs, kuri izlikti ar 25.numuru.

Latvieši sākotnēji ar 2-1 (17:21, 21:16, 15:11) pieveica spēcīgos brazīliešus Pedru Salgadu un Emanuelu Regu, kuri izlikti ar astoto numuru, bet piektdienas rītā ar 0-2 (14:21, 19:21) zaudēja pašreizējiem apakšgrupas līderiem Konstantīnam Semjonovam un Vjačeslavam Krasiļņikovam no Krievijas, kuri izlikti ar devīto numuru.

Noslēdzošajā cīņā Pļaviņu un Soloveju gaida mačs pret amerikāņiem Raienu Dohertiju un Nikolasu Lucenu, kuriem ticis 24.numurs, bet šajā turnīrā viņi pagaidām ir bez uzvarām.

Pēc grupu turnīra katras apakšgrupas labākais duets kvalificēsies izslēgšanas turnīra otrajai kārtai, bet no pirmās kārtas tajā startēs grupu otro un trešo vietu ieguvēji.

Kā ziņots, Pļaviņš un Solovejs ceturtdien pārvarēja kvalifikācijas sacensības, bet tas neizdevās jaunizveidotajam Jāņa Pēdas un Toma Šmēdiņa duetam.

Maskavā notiek otrais Grand Slam kategorijas turnīrs šosezon. Aprīļa un maija mijā notikušajās sacensībās Šanhajā Samoilovs un Šmēdiņš piedzīvoja neveiksmi finālā. Tāpat pagājušajā nedēļā viņi otro gadu pēc kārtas izcīnīja otro vietu Eiropas čempionātā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi