Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Juventus bez Ronaldu A sērijā punktus zaudē jau otro maču pēc kārtas

Turīnas Juventus svētdien bez savas zvaigznes Krištianu Ronaldu sastāvā Itālijas A sērijā jau otro reizi pēc kārtas nespēja izcīnīt uzvaru.

"Juventus" mājās spēlēja neizšķirti 1:1 (0:0) ar "Verona".

Turīniešu sastāvā nebija Ronaldu, kuram pēdējās pārbaudēs aizvien tika konstatēta saslimšana ar Covid-19. 

"Juventus" vadības grožus gandrīz ieguva pirmā puslaika beigās, bet Alvaro Morata pirms rezultatīva sitiena atradās aizmugures stāvoklī. "Verona" 55.minūtē laukumā laida Andrea Favilli, viņam jau piecas minūtes vēlāk izceļoties soda laukuma vidienē. 

Viesi nebija tālu, lai nosargātu uzvaru, taču 78.minūtē soda laukumā ar aizsargu "izrēķinājās" Dejans Kuluševskis. Vēl pēc tam mājiniekiem bija trīs labas vārtu gūšanas iespējas, tomēr jau otro spēli pēc kārtas A sērijā nācās samierināties ar neizšķirtu.

"Mums bija jānogaida un jāskatās uz viņu sniegumu pirmajā puslaikā. Paši nespēlējam aktīvi ar pussargiem, tomēr radījām vairāk bīstamu momentu," pēc neizšķirta teica "Juventus" galvenais treneris Andrea Pirlo.

"Otrajā puslaikā pēc zaudētiem vārtiem ātri atbildējām, taču mums nevajadzēja saņemt pliķi sejā, lai pamostos un sāktu spēlēt."

Tikmēr "Napoli" viesos ar 2:1 (1:0) uzvarēja "Benevento" un pakāpās uz otro vietu turnīra tabulā.

30.minūtē mājiniekus vadībā izvirzīja Roberto Insinje, bet 18 minūtes vēlāk "Napoli" komandā izcēlās viņa brālis Lorenso. Otrie vārti netika ieskaitīti aizmugures stāvokļa dēļ, bet L.Insinje statistikas ailēs atzīmējās 60.minūtē. Uzvaru Neapoles komandai 67.minūtē nodrošināja Andrea Petanjas sitiens.

"Esmu ļoti priecīgs, bet arī bēdīgs, ka savus pirmos vārtus A sērijā guvu pret savu brāli," pēc zaudējuma teica 26 gadus vecais Roberto.

Sezonu bez zaudējumiem aizvada "AC Milan", kas pirmdien vienīgajā A sērijas spēlē tiksies ar "AS Roma". Milānieši ar 12 punktiem ir līderi, par vienu mazāk ir "Napoli" un "Sassuolo", tālāk ar desmit punktiem seko Milānas "Inter", bet "Juventus" un Bergamo "Atalanta" iekrājušas pa deviņiem punktiem.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi