Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Liverpool un United negaidīti graujošas neveiksmes premjerlīgas spēlēs

Anglijas futbola premjerlīgas iepriekšējās sezonas čempione Liverpool svētdien cieta pamatīgu sakāvi šīs sezonas ceturtajā spēlē.

Jirgena Klopa vadītā vienība viesos ar 2:7 (1:4) kapitulēja Birmingemas "Aston Villa".

Mājinieki jau pirmā puslaika vidū atradās vadībā ar 2:0, jo pēc Džeka Grīliša piespēlēm divus vārtus guva Ollijs Votkinss. Spēles 33.minūtē ar precīzu sitienu atbildēja Mohameds Salāhs, bet līdz puslaika beigām 4:1 laukuma saimniekiem panāca Džons Makdžina un Votkinss.

Otrā puslaika desmitajā minūtē mājiniekiem izcēlās Ross Bārklijs, bet piecas minūtes vēlāk Salāhs panāca 2:5. Puslaika turpinājumā "Aston Villa" rindās ar diviem vārtiem izcēlās Grīlišs, kuram asistēja Votkinss un Makdžins.

"Šī bija viena no tām spēlēm, kurā no sākuma līdz beigām nebijām 100% savā līmenī. Kopumā esam vīlušies, un nevajadzēja zaudēt ar tādu rezultātu, taču darīsim visu, lai nekas tāds neatkārtotos," pauda "Liverpool" aizsargs Virdžils van Dijks.

Tāpat katastrofālu spēli aizsardzībā aizvadīja Mančestras "United", kas mājās ar 1:6 (1:4) kapitulēja Totenhemas "Hotspur".

Mača sākums gan neliecināja par Ūles Gunnara Sulšēra vadītās komandas sakāvi, jo jau otrajā minūtē 11 metru soda sitienu realizēja Brunu Fernandešs. Jau pāris minūtes vēlāk Tangijs Ndombelē izlīdzināja rezultātu, bet septītajā minūtē Honmiņs Sons pēc Herija Keina piespēles panāca 2:1 viesu labā.

28.minūtē "United" palika mazākumā, jo sarkano kartīti strīdīgā epizodē saņēma Antonī Marsiāls, kurš atbildēja uz pretinieka provokāciju. Pāris minūtes vēlāk Keins pēc Sona piespēles panāca divu vārtu pārsvaru, bet 37.minūtē otro reizi mačā izcēlās Sons - 4:1.

Otrajā puslaikā "Hotspur" komandā vārtus guva Seržs Orjē un "pendeli" realizēja Keins, viesiem svinot graujošu uzvaru.

Sūlšērs šo spēli nosauca par visu laiku sliktāku viņa karjerā "United" komandā gan spēlētāja, gan trenera statusā.

"Taču iepriekš esam atguvušies pēc šādiem zaudējumiem. Ar savu sniegumu esam likumsakarīgi ar 1:6 zaudējuši labai komandai. Visi pieļauj kļūdas, taču šoreiz mums tādu bija ļoti daudz," atzina Sūlšērs.

Tāpat kā "Aston Villa", sezonu bez zaudētiem punktiem turpina Liverpūles "Everton", kas sestdien mājās ar 4:2 (2:1) pārspēja Braitonas un Havas "Albion". Liverpūliešiem divus vārtus guva Hamess Rodrigess.

Premjerlīgas kopvērtējuma tabulā pirmo vietu ar 12 punktiem četrās spēlēs ieņem "Everton" komanda, kurai ar deviņiem punktiem seko četras vienības, no kurām ceturtās kārtas spēli vēl nav aizvadījusi "Aston Villa".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi