Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Metz galvenais treneris neapmierināts ar Ikaunieka sniegumu

Francijas otrās līgas kluba Metz galvenais treneris Filips Hinšbergers nav apmierināts ar šo komandu pārstāvošā latviešu pussarga Jāņa Ikaunieka sniegumu.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka Metz sestdien Francijas otrās līgas mačā ar 0:1 izbraukumā piekāpās Le Havre futbolistiem, bet Ikaunieks šajā mačā laukumā devās pamatsastāvā, tiekot nomainīts cīņas 63.minūtē.

"Neesmu apmierināts ar Ikaunieka sniegumu pret Le Havre komandu," portāls Wort.lu citē Hinšbergera teikto. "No viņa, kā arī no citiem futbolistiem gaidu vairāk. Ikaunieks var demonstrēt savas īpašības vien tad, kad viņam ir vairāk laika. Līdz ko trūkst vietas, Jānim sākas problēmas."

"Ikaunieka spēles stils nav pārāk atbilstošs šai līgai. Esmu ar viņu par to runājis, bet šaubos, vai ir kāds futbolists, kurš viņu varētu efektīvi aizvietot. Ikaunieks ir ļoti tehnisks futbolists, mums tikai jāatrod viņam pozīcija, kur apdomas laiks viņam būs ilgāks," izteicās Hinšbergers.

Šosezon aizvadītajās 26 spēlēs Ikaunieks Metz pamatsastāvā devies sešas reizes.

Hinšbergers Metz galvenā trenera amatā tika apstiprināts pirms Ziemassvētkiem, un starp abām pusēm tika noslēgts līgums uz pusotru sezonu.

Turnīra tabulā Metz 26 spēlēs izcīnījusi 43 punktus, kas tai dod trešo pozīciju. Pirmais trijnieks sezonas noslēgumā garantēs ceļazīmi uz augstāko divīziju.

Metz iepriekšējā sezonā izkrita no Francijas augstākās līgas, bet šosezon tās mērķis ir atgriezties starp valsts spēcīgākajiem klubiem.

Ikaunieks Francijas komandai pievienojās pagājušā gada janvāra sākumā, noslēdzot vienošanos līdz 2019.gada vidum. Ja pirmajos mēnešos Ikaunieks reti tika laukumā, pagājušās sezonas izskaņā, kad Metz jau bija zaudējusi vietu Francijas augstākajā līgā, latvietis divus pēdējos mačus pat sāka pamatsastāvā, tiekot pie lielāka spēles laika.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi