Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Metz līdz sezonas beigām J.Ikaunieku izīrējusi Liepāja/Mogo komandai

Latvijas futbola izlases spēlētājs Jānis Ikaunieks uz īres tiesībām atgriezies Latvijas kluba Liepāja/Mogo rindās, parakstot līgumu līdz šīs sezonas beigām, vēsta Kurzemes klubs.

Liepāja/Mogo, gatavojoties UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas pirmajai kārtai, kurā būs jāspēlē jau pēc divām nedēļām, veikusi būtisku sastāva pastiprinājumu.

Ikaunieks 2014.gada nogalē, pēc veiksmīgas sezonas Latvijas virslīgā Liepājas komandā, noslēdza četru gadu līgumu ar Francijas augstākās līgas komandu Metz.

Virslīgas 2014.gada sezonā komandā, kas tobrīd startēja ar nosaukumu Liepāja, Ikaunieks guva 23 vārtus un tika atzīts par virslīgas labāko spēlētāju.

Savukārt Francijā viņam neizdevās nostiprināties Metz pamatsastāvā, lai arī galvenajā komandā viņš aizvadīja vairākas cīņas Francijas pirmajā līgā.

Metz šī gada sākumā Ikaunieku izīrēja Grieķijas augstākās līgas klubam Larisas AEL, taču arī tur viņš veselības likstu dēļ spēlēja neregulāri. Latvijas futbolists AEL sastāvā šosezon desmit mačos guva vienus vārtus, palīdzot komandai vietējā čempionātā izcīnīt 14.pozīciju un saglabāt vietu Grieķijas augstākajā līgā.

Tagad Metz nolēmuši Ikaunieku līdz sezonas beigām izīrēt Liepāja/Mogo komandai.

Kurzemes klubs vēsta, ka tiek kārtotas pēdējās formalitātes, lai jau svētdien Ikaunieks varētu iziet laukumā Liepāja/Mogo virslīgas spēlē pret principiālo sāncensi Ventspili.

Tāpat jau piektdien Ikaunieks piedalīsies Liepāja/Mogo oficiālā fanu atribūtikas veikala atvēršanā, kas atradīsies Peldu ielā 19, Liepājā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi