Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +22 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 29. jūnijs
Paulis, Pauls, Pāvils, Pēteris
Mačam gatavojas arī "Bayern" kluba snaiperis Roberts Levandovskis, kuram pirms tam bija pleca savainojums

Real un Atletico Madridē lūkos nosargāt iegūto pārsvaru

Spānijas futbola klubi no valsts galvaspilsētas Madrides - Real un Atletico - otrdien aizvada atbildes spēles UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā, cenšoties nosargāt pirmajos mačos gūto pārsvaru un tikt turnīra četru labāko komandu skaitā.

Pērnā gada UEFA Čempionu līgas uzvarētāja Madrides Real plkst.21.45 savā laukumā uzņems Minhenes Bayern, savukārt Atletico vienība tajā pat laikā viesos sāks maču pret Anglijas čempionvienību Lesteras City. Maču no Madrides tiešraidē transēs televīzijas kanāls Viasat Sport Baltic.

Real pirms sešām dienām ceturtdaļfināla pirmajā spēlē viesos guva panākumu ar 2:1, abus vārtus iesitot komandas līderim Krištianu Ronaldu. Savukārt Atletico 12.aprīlī savā laukumā angļu komandu uzveica ar 1:0, vienīgos vārtus ar "pendeli" gūstot Antuānam Grīzmanam.

Real vienība pirmajā mačā nokļuva iedzinējos, kad rezultātu atklāja Bayern pussargs Arturo Vidals, kurš gan pēc tam neiesita 11 metru soda sitienu. Savukārt otrajā puslaikā Ronaldu nodemonstrēja savus talantus, nodrošinot Real panākumu.

Madrides klubam otrdien nevarēs palīdzēt velsietis Gerets Beils, kurš abu komandu pirmajā mačā guva potītes traumu. Savukārt Bayern pirms mača saņēma labas ziņas, jo mačam gatavojas arī kluba snaiperis Roberts Levandovskis, kuram pirms tam bija pleca savainojums, kura dēļ viņš izlaida pirmo abu komandu spēli.

Aizvadītās nedēļas nogalē Real Spānijas čempionāta spēlē smagā mačā sestdien ar 3:2 uzvarēja Hihonas Sporting, bet Bayern Vācijas Bundeslīgas cīņā viesos spēlēja neizšķirti 0:0 ar Leverkūzenes Bayer. Kā Real, tā arī Bayern, ir savu valstu čempionātu šīs sezonas līdervienības.

Savukārt Atletico centīsies turpināt dominanci pār Lesteras klubu. Abas vienības savā starpā ir tikušās piecas reizes, bet Atletico ir izcīnījusi četras uzvaras un vienreiz spēlējusi neizšķirti.

Pirms atbildes spēles Atletico vietējā čempionātā sestdien ar 3:0 uzvarēja Osasuna komandu, bet Lesteras City Anglijas premjerlīgā viesos spēlēja neizšķirti 2:2 ar Londonas Crystal Palace.

Lesteras City pārāk bieži Eirokausos nav spēlējusi, bet divos no iepriekšējiem trim gadījumiem tai kāju priekšā aizlikusi tieši Atletico.

Tikmēr vēl divas UEFA Čempionu līgas pusfinālistes tiks noskaidrotas trešdien. Spāņu klubs Barcelona uzņems Itālijas čempioni Turīnas Juventus, bet Francijas vienība Monaco savā laukumā tiksies ar Vācijas vienību Dortmundes Borussia. Pirmajos mačos panākumu svinēja Juventus, kas kataloniešus mājās "sasita" ar 3:0, bet Monaco viesos Dortmundē bija labāka ar 3:2.

UEFA Čempionu līgā izslēgšanas spēlēs līdz finālam uzvarētāji tiks noskaidroti divu maču summā, bet finālā tiks aizvadīta viena izšķirošā spēle.

Šīs sezonas UEFA Čempionu līgas fināls 3.jūnijā notiks Kārdifā, Velsā.

UEFA Čempionu līgas grupu kārtā 32 komandas bija sadalītas astoņās grupās. Pēc divu apļu spēlēm izslēgšanas spēlēs iekļuva katras grupas divas labākās komandas.

Pērn Čempionu līgā triumfēja Madrides Real, kas finālā pēcspēles sitienu sērijā pārspēja citu Spānijas galvaspilsētas vienību Atletico.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi