Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Valmieras futbolisti pēc zaudējuma izstājas no UEFA Konferences līgas sacensībām

Latvijas futbola klubs Valmiera ceturtdien Albānijā cieta zaudējumu UEFA Konferences līgas kvalifikācijas trešās kārtas atbildes mačā un izstājās no sacensībām.

"Valmiera" izbraukumā piekāpās Tirānas "Partizani" ar 0:1 (0:1), divu maču summā piekāpjoties ar 1:3.

Pārsvars pirmajā puslaikā bija mājiniekiem, kuri izveidoja vairākus bīstamus vārtu gūšanas momentus, rezultātu 21.minūtē ar 11 metru soda sitienu atklājot Tedi Caram. Daniels Balodis pārkāpa noteikumus pret Arinaldo Rapaju, un tiesnesis piešķīra soda sitienu.

Pa vārtiem pirmajā puslaikā sita arī valmierieši Gustavu Silva un Maksims Toņiševs, bet mājinieku vārtsargs Pano Kirko bumbu atvairīja.

Otrajā puslaikā uzbruka valmierieši, taču līdz pat 60.minūtei pa vārtiem trāpīt neizdevās. 60.minūtē, Silva, pietuvojies Albānijas kluba soda laukumam, pa zemi sita, taču trāpīja vārtu vidū, un vārtsargs bumbu atvairīja.

Latvieši mēģināja uzbrukt, taču līdz bīstamiem sitieniem pa vārtiem komandas tika reti. 61.minūtē Kirko atvairīja Aliuna Ndoja sitienu, 77.minūtē vārtsargs tika galā arī ar Alvja Jaunzema sitienu, bet 68.minūtē "Valmieras" vārtsargs Karloss Olsess atvairīja Mateo Kocijana sitienu.

Pēc stūra sitiena izspēles Balodis, pagriezienā sitot no mājinieku soda laukuma vidus, trāpīja pa vārtu pārliktni, bet spēles turpinājumā albāņi vairāk kontrolēja bumbu, nepieļaujot kļūdas aizsardzībā.

"Valmiera" pirms nedēļas Rīgā piedzīvoja zaudējumu ar 1:2, lai gan pirmo puslaiku uzvarēja ar 1:0.

Valmieras un Tirānas komandas kā savu valstu čempiones Eirokausu sezonu sāka UEFA Čempionu līgas kvalifikācijā, kur Latvijas vienība divu maču summā ar 2:4 zaudēja Ļubļanas "Olimpija", bet Albānijas klubs ar 1:3 atzina Barisavas BATE pārākumu. Vienības nonāca UEFA Konferences līgas čempionu zarā, kur iepriekšējā kārtā "Valmiera" ar 10:0 sagrāva "Tre Penne", bet "Partizani" ar 5:1 guva virsroku pār Eskaldezas "Atletic".

"Valmiera" Latvijas čempionātā šobrīd ieņem ceturto vietu, kamēr "Partizani" Albānijas meistarsacīkšu jauno sezonu sāks šajā nedēļā.

Jau ziņots, ka ceturtdien "Riga" savā laukumā ar 0:3 piekāpās Nīderlandes vienībai Enshedes "Twente", divu maču summā zaudējot ar 0:5.

UEFA Konferences līgas kvalifikācijas otro kārtu nepārvarēja RFS un "Auda".

Grupu turnīra sasniegšanai nepieciešams pārvarēt kopumā četras kvalifikācijas kārtas.

Šīs sezonas UEFA Konferences līgas fināls notiks nākamā gada 29.maijā Grieķijas galvaspilsētā Atēnās.

Pagājušajā sezonā par UEFA Konferences līgas uzvarētāju kļuva Anglijas premjerlīgas klubs Vesthemas "United", kas finālā ar 2:1 pārspēja Itālijas A sērijas vienību Florences "Fiorentina".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi