Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Ventspils uzvara pār Skonto vēl vairāk saasina cīņu par futbola Virslīgas sudrabu

Albāņu futbolistam Ndue Mujeci gūstot divus vārtus svarīgā _SMScredit.lv Virslīgas mačā, Ventspils_ svētdien ar 2:0 (1:0) pārspēja Skonto vienību, tādējādi panākot rīdziniekus kopvērtējumā un vēl vairāk saasinot cīņu par sudraba godalgām.

Sestdienas spēlē mača rezultātu dueļa 20.minūtē atklāja Mujeci. Arī otrajā puslaikā ventspilnieki neļāva Skonto futbolistiem apdraudēt savu vārtu drošību, turklāt viesi Mujeci vadībā veidot bīstamus uzbrukumus. Tā desmit minūtes pirms pamatlaika beigām tas noslēdzas ar albāņa otro vārtu guvumu.

Atlikušajās desmit minūtēs rīdzinieki nespēja atspēlēt divu vārtu pārsvaru un piedzīvoja zaudējumu ar 0:2.

Skonto savu iepriekšējo virslīgas maču aizvadīja vien 2.oktobrī, ar 3:1 pārspējot pastarīti Metta/LU. Kopš tā laika vienība zaudējusi izredzes uz čempionu titulu, tomēr joprojām atrodas otrajā vietā.

Savukārt Ventspils kopš Pola Ešvorta atgriešanās galvenā trenera amatā svinējusi četras uzvaras pēc kārtas, tomēr līdz šim bija pārspētas vienīgi kopvērtējuma lejasgala komandas.

Jau vēstīts, ka ar hat-trick svētdien izcēlās Jelgavas uzbrucējs Oļegs Malašenoks, tādejādi palīdzot savai komandai mājās ar 3:1 (0:1) pārspēt Metta/LU vienību.

Skonto zaudējuma dēļ, uzvara jelgavniekiem ļāvusi uz brīdi pakāpties uz otro vietu kopvērtējuma tabulā, kamēr Metta/LU vienībai zaudējums nozīmē to, ka komandai būs jāpiedalās pārspēlēs par vietas saglabāšanu virslīgā.

Jau vēstīts, ka par šīs sezonas čempioni pirms nedēļas kļuva Liepāja, kas viesos ar 4:0 pārspēja Metta/LU futbolistus, tādējādi izcīnot savu pirmo titulu kluba pastāvēšanas vēsturē.

Virslīgas kopvērtējumā Liepājai ir 49 punkti 22 spēlēs. Tai ar 40 punktiem 23 dueļos seko Jelgava. Tikmēr 39 punkti 22 mačos ir Skonto un Ventspils komandām.

Piekto vietu ar 21 punktu garantējis Jūrmalas Spartaks, bet Daugavpils ar 14 punktiem kopvērtējumā atrodama sestajā pozīcijā, savukārt tabulu ar deviņiem punktiem noslēdz Metta/LU.

Vietu nākamās sezonas virslīgas turnīrā garantējusi sestdien komanda.lv pirmajā līgā triumfējusī Caramba/Dinamo komanda no Rīgas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi