Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +17 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Atgūt pašcieņu. Futbola izlase gatavojas spēlēm ar Andoru un Fēru salām

Mazāk runāt, vairāk darīt – pirms Pasaules kausa oktobra kvalifikācijas spēlēm ar šādu aicinājumu vērsās Latvijas futbola izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs. Pretinieki nākamajās divās spēlēs (Fēru salas un Andora) ir no tiem, pret kuriem jādomā tikai un vienīgi par uzvaru, un ierastais arguments par objektīvi spēcīgāko pretinieku šoreiz netiks pieņemts.

Jau divas dienas Latvijas izlase gatavojas Rīgā. Līdz šim treniņos nav piedalījies potenciālais pamatsastāva aizsargs Kaspars Dubra, taču vismaz pagaidām vēl nav izslēgta arī viņa došanās līdzi izlasei uz Fēru salām. Otrdienas treniņā viņa pozīcijā tika izmēģināts Igors Tarasovs, lai gan organiskāk tur iekļautos Vitālijs Maksimenko, kurš šajā pozīcijā jau spēlēja pret Ungāriju. Šoreiz gan papildus sarežģījumus rada Aleksandra Solovjova diskvalifikācija uz vienu spēli sasniegtā brīdinājumu limita dēļ, līdz ar to kreiso malu Fēru salās nāksies nosegt vai nu Maksimenko, vai izlases rindās pēc ilgāka pārtraukuma atkal uzaicinātajam Vladislavam Gabovam.

Starkovs jau kandidātu saraksta publicēšanas dienā neslēpa, ka oktobra mačos vēlas redzēt savu komandu nosakām notikumus laukumā un meklējam atslēgas pretinieku vārtu uzlaušanai, nevis spēlējam tikai uz pretuzbrukumiem. "Kā labāk spēlēt pret Fērām, to droši vien treneri pateiks pirms spēles. Pats par to labāk neizteikšos, bet skaidrs, ka mums jācīnās par divām uzvarām. Kā gūt vārtus? Jebkādā veidā – visi līdzekļi būs labi, ja tie dos trīs punktus," pēc treniņa norādīja ceturtais spēlēm bagātākais mūsu valstsvienības spēlētājs šajā sastāvā Oļegs Laizāns (43 spēles). Tieši pie uzbrukumu veidošanas arī tika vairāk strādāts treniņos. Kā Latvijas izlases nometnē tas ir jau ierasts, vārtsargi acīmredzami vēlējās uzlabot uzbrucēju pārliecību.

Visu rakstu lasiet trešdienas laikrakstā Diena!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi