Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Bayern pārspēj Real 11 m sitienu drāmā un spēlēs ČL finālā

UEFA Čempionu līgā par otro finālisti trešdien kļuva Minhenes Bayern futbola klubs. Pusfināla atbildes spēle Madridē noslēdzās ar 2:1 vietējo Real labā, bet summā neizšķirts – 3:3. Sekojošajā 11 m sitienu sērijā ar 3:1 pārāki bija vācieši un iekļuva finālā, kur tiksies ar Londonas Chelsea.

Jau pirmajās 14 minūtēs divus vārtus guva Real portugāļu zvaigzne Krištianu Ronaldu – vispirms viņš realizēja 11 m soda sitienu, bet 2:0 panāca pēc lieliskas Mesuta Ezila piespēles, mierīgi raidot bumbu apakšējā vārtu stūrī. 

Bayern turpmākajās minūtēs vairākas reizes nerealizēja labas iespējas, bet 27.minūtē no 11 m atzīmes precīzs bija Arjens Robens, panākot 1:2 un 3:3 divu spēļu summā. Lai gan pietiekami daudz iespēju bija abām komandām, vārti vairs netika gūti ne pamatlaikā, ne papildlaikā, tādēļ sekoja 11 m sitienu sērija, ar kuras palīdzību noteica uzvarētāju divu spēļu summā. 

Bayern labā precīzi sita Davids Alaba, Mario Gomess un Bastians Švainštaigers, bet madridiešiem precīzs bija Ksavi Alonso. Tādējādi piepildījās Bayern fanu cerības – 19.maijā tieši Minhenē notiekošajā finālā mājinieki sacenstīsies ar Londonas Chelsea. Abu Spānijas grandu Real un Barcelona ceļš pēc Čempionu līgas uzvarētāju lauriem šoreiz apstājās pusfinālā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi