Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Diviem Krievijas futbola huligāniem piešķirti reāli cietumsodi

Diviem Krievijas futbola huligāniem par sarīkotajām nekārtībām Eiropas čempionāta finālturnīra laikā Polijas tiesa piespriedusi reālus cietumsodus, vēsta Krievijas mediji. Personām piemērots ieslodzījums uz termiņiem no diviem līdz trīs mēnešiem.

Vēl četri Krievijas futbola līdzjutēji pašlaik aizturējumā gaida tiesas lēmumu, jo uz šo brīdi viņu sodīšanai nepietiek pierādījumu. Minētās personas tika aizturētas otrdien, kad pirms čempionāta finālturnīra spēles starp Polijas un Krievijas izlasēm Varšavas ielās izcēlās masveida kautiņi. Pirms un pēc otrdien notikušās spēles policija aizturēja 184 personas, bet aptuveni 25 cilvēki nokļuva slimnīcā.

No aizturētajiem absolūtais vairums ir Polijas pilsoņi - vairāk nekā 150. Tāpat aizturēti vairāk nekā 20 Krievijas izlases atbalstītāji, kā arī Spānijas, Ungārijas un Alžīrijas pilsoņi.

Iepriekš tiesa Varšavā vairākiem aizturētajiem futbola faniem piesprieda 3-12 mēnešu ilgus nosacītus cietumsodus vai 500 Polijas zlotu (81 lata) lielus naudas sodus.

Kā ziņots, abu komandu spēle noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu 1:1.

Tāpat Krievijai fanu sarīkoto nekārtību dēļ piešķirts nosacīts sešu punktu sods 2016.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā, kā arī 120 000 eiro (84 336 latus) liels naudas sods, bet tas vēl noticis par fanu sarīkotajām nekārtībām tribīnēs Eiropas čempionāta pirmajā spēlē ar Čehiju. Incidentus Krievijas un Polijas spēlē UEFA izskatīs nedēļas nogalē. Minētais sešu punktu sods 2016.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā varētu stāties spēkā tad, ja turnīra gaitā atkārtosies līdzjutēju nemieri.

Eiropas futbola čempionāts Polijā un Ukrainā ilgs līdz 1.jūlijam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bost...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi