Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Fernāndešs: Šobrīd nav svarīgi, kurš guva vārtus

Portugāles futbola izlasei šobrīd nav svarīgi, kurš tiek atzīts par vārtu guvēju - Brunu Fernāndešs vai Krištanu Ronaldu -, pēc pirmdien izcīnītās uzvaras pauda Fernāndešs.

Jau ziņots, ka Portugāles izlase otrdien H apakšgrupas otrajā mačā ar rezultātu 2:0 uzvarēja Urugvaju un nodrošināja vietu astotdaļfinālā.

Portugāļiem abus vārtus guva Mančestras "United" pussargs Fernāndešs. Tiesa, pirmajos gūtajos vārtos pēc Fernāndeša centrējuma šķietami bumbu aizskāra Ronaldu, taču vēlāk par precīzā sitiena autoru tika atzīts Fernāndešs. Ronaldu gan tāpat bija nozīmīga loma gūtajos vārtos, jo, viņam lecot pēc bumbas, pretinieku vārtsargs nespēja prognozēt tās lidojuma virzienu.

"Šobrīd nav svarīgi, kurš guva vārtus," pēc mača teica Fernāndešs. "Tobrīd sapratu, ka Krištianu aizskāris bumbu. Es viņam piespēlēju."

"Pats svarīgākais ir tas, ka iekļuvām nākamajā kārtā, uzvarot sarežģītu pretinieku. Gribam uzvarēt arī nākamo maču, lai no grupas izietu ārā ar trīs uzvarām," turpināja Fernāndešs.

Piektdien Portugāles futbolisti spēkosies ar Dienvidkoreju. "Apzināmies, ka pretī stāsies ļoti labi organizēta komanda. Mūsu mērķis ir iet no spēles uz spēli un uzvarēt visus mačus apakšgrupā," uzsvēra pussargs.

Portugāles izlases galvenais treneris Fernandu Santušs tikmēr izcēla visas komandas sniegumu. "Otrajā puslaikā spēlējām tā, kā mums to vajadzēja, neskatoties uz to, ka arī pretinieki demonstrēja labu sniegumu. Mūsu futbolisti novērtēja situāciju un uzvarēja godīgā cīņā," teica Santušs.

Portugāles stūrmanis arī atzīmēja izlases saliedētību. "Priekšā vēl viena spēle, tāpēc jābūt piesardzīgiem. Gribam uzvarēt apakšgrupā, bet to vēl neesam panākuši. Tāpat kā rezultātus, mums jāuzlabo arī taktika," atzina Santušs.

H apakšgrupā pēc divām spēlēm Portugālei ir seši punkti, Ganai - trīs, bet pa vienam - Dienvidkorejai un Urugvajai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi