Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

FK Ventspils prezidents Šišhanovs saņēmis diskvalifikāciju

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komisija (LFF DK) uz vienu mēnesi diskvalificējusi SynotTip Latvijas futbola virslīgas vicelīderes Ventpils prezidentu Adlanu Šišhanovu, vēsta LFF.

Ventspils svētdien viesos ar rezultātu 2:1 pārspēja Jūrmalas Spartaku, pēc mača Šišhanovam iesaistoties konfliktā ar mača tiesnešiem.

Balstoties uz LFF disciplinārā reglamenta pielikuma 19.5.punktu, Šišhanovs saņēmis diskvalifikāciju līdz 19.septembrim un 400 eiro lielu naudas sodu.

Šajā mačā sarkano kartīti saņēma Ventspils komandas nigēriešu uzbrucējs Tosins Aijeguns, kuram piešķirta trīs spēļu diskvalifikācija, kā arī 170 eiro liels naudas sods. Līdz ar to Ventspils komandai tuvākajās spēlēs būs novājināta uzbrukuma līnija, jo, kā zināms, pagājušajā nedēļā vienību pameta vēl viens nigēriešu uzbrucējs Adeleki Akinjemi.

Tikmēr vienas spēles diskvalifikācijas saņēmuši kopvērtējuma līderes RFS futbolisti Vjačeslavs Isajevs un ukraiņu pussargs Maksims Marusičs, kā arī Valmiera Glass/Vidzemes augstskola spēlētāji Kristers Lūsiņš un Artūrs Pallo. Lūsiņš diskvalifikāciju saņēmis par diviem brīdinājumiem vienā spēlē, kamēr pārējie - par sakrātajām dzeltenajām kartītēm vairākos mačos.

Tāpat LFF DK brīdinājusi futbola skolas Metta līdzdibinātāju un ģenerālsekretāru Ģirtu Mihelsonu par viņa izteikumiem sociālajā vietnē Twitter. Mihelsons laika posmā no 19.jūlija līdz 12.augustam veicis tiesnešus aizskarošus ierakstus.

Pēc viņa ierakstiem 15.augustā LFF Tiesnešu komitejas priekšsēdētājs Vadims Direktorenko LFF DK uzrakstīja iesniegumu, norādot uz Mihelsona ētikas normu pārkāpumiem. Izskatot iesniegumu, Mihelsona ierakstus, kā arī LFF Godīgas spēles un ētikas komitejas atzinumu, LFF DK izteikusi brīdinājumu Metta ģenerālsekretāram.

Virslīgas kopvērtējuma galvgalī ar 43 punktiem 17 spēlēs ir RFS, tai ar 37 punktiem seko Riga un Ventspils, taču rīdzinieki ir aizvadījuši par spēli mazāk nekā Ventspils, kas nospēlējusi 18 mačus. Aiz labāko trijnieka ar 29 punktiem 17 mačos atrodas Spartaks, bet par punktu atpaliek Liepāja/Mogo, kas nospēlējusi 16 cīņas.

Savukārt 14 punktus iekrājusi Jelgava, septiņi punkti ir Metta/LU vienībai, abiem klubiem aizvadot pa 18 mačiem, bet divi punkti ir Valmiera Glass/ViA futbolistiem, kuri aizvadījuši 16 spēles.

Šajā sezonā astoņas virslīgas komandas aizvadīs četrus apļus, tādējādi kopumā katra nospēlēs pa 28 mačiem. Sezona noslēgsies 10.novembrī.

Top komentāri

jautājums
j
Kas ir Adlans Šišhanovs?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi