Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Glāzgovas Celtic un Monaco nespēj sasniegt UEFA Čempionu līgas grupu turnīru

Spēcīgās futbola komandas Glāzgovas Celtic un Monaco otrdien nespēja pārvarēt UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra play-off kārtu, tādējādi nesasniedzot pamatturnīru.

Skotijas čempions Celtic izbraukumā ar 0:2 (0:1) piekāpās Zviedrijas klubam Malmo, divu spēļu summā pamanoties ciest neveiksmi ar 3:4.

Līdz ar to Celtic jau otro gadu pēc kārtas nespēja pārvarēt UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra play-off kārtu.

Neveiksmi divu spēļu summā piedzīvoja arī Francijas čempionāta komanda Monaco, kas savā laukumā ar 2:1 (1:1) pieveica Spānijas klubu Valencia, taču divu spēļu summā cieta neveiksmi ar 3:4.

Vēl šī gada pavasarī Monaco spēlēja UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā, tajā ciešot neveiksmi pret Itālijas čempioni Turīnas Juventus.

Tikmēr Spānija kļuvusi par pirmo valsti, kuru UEFA Čempionu līgas pamatturnīrā pārstāvēs uzreiz pieci klubi - bez Valencia tie ir arī Barcelona, Madrides Real, Madrides Atletico un Sevilla.

UEFA Čempionu līgas grupu turnīru izdevies sasniegt arī Izraēlas komandai Telavivas Maccabi, kas atbildes spēlē savā laukumā nospēlēja 1:1 (1:1) ar Šveices vienību Basel. Arī divu maču summā rezultāts bija neizšķirts 3:3, taču, pateicoties vairāk izbraukumā gūtu vārtu, pamatturnīru sasniedza tieši Maccabi.

Maccabi UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā nav spēlējusi kopš 2004./2005.gada sezonas.

Pamatturnīrā iekļuvusi arī Ukrainas komanda Doņeckas Šahtar, kas atbildes mačā savā laukumā nospēlēja 2:2 (2:2) ar Vīnes Rapid no Austrijas, taču divu spēļu summā bija pārāka ar 3:2.

Pārliecinoši apakšgrupu turnīru izdevies sasniegt arī Horvātijas klubam Zagrebas Dinamo, kas atbildes cīņā savā laukumā ar 4:1 apspēlēja Korčas Skenderbeu no Albānijas, bet divu spēļu summā triumfēja ar 6:2.

Vēl vairākas atbildes spēles citos pāros norisināsies trešdien, tostarp Latvijas pussarga Aleksandra Cauņas pārstāvētajai Krievijas komandai Maskavas CSKA un aizsarga Kaspara Dubras pārstāvētajai Barisavas BATE vienībai no Baltkrievijas.

Komanda, kas play-off kārtā uzvarēs divu spēļu summā, kvalificēsies UEFA Čempionu līgas grupu turnīram. Savukārt zaudētāji sezonu turpinās UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi