Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Madrides Real viesos nespēj uzvarēt mazākumā palikušo Barcelona komandu

Aizvadot aizraujošo tā saukto El Clasico maču, Barcelona svētdien savā laukumā Spānijas futbola čempionāta mačā nospēlēja 2:2 (1:1) ar savu principiālo pretinieci Madrides Real.

Līdz ar to šosezon 35 spēlēs, kas aizvadītas Spānijas čempionātā, Barcelona nav piedzīvojusi nevienu zaudējumu. Tā var kļūt par pirmo komandu vēsturē, kas visas sezonas gaitā vietējās meistarsacīkstēs nav izjutusi neveiksmes rūgtumu.

Šī mača rezultātu jau desmitajā minūtē atklāja Barcelona uzbrucējs Luiss Svaress, pretuzbrukumā izmantojot partnera centrējumu uz laukuma vidu. Tiesa, neizšķirta panākšanai Real bija nepieciešamas tikai četras minūtes, kad pēc teicamas saspēles viesu soda laukumā vārtus guva Madrides komandas zvaigzne Krištianu Ronaldu.

Kā ierasts, abu vienību duelis bija arī emocijām bagāts, turklāt pirmā puslaika kompensācijas laikā sarkano kartīti par nesportisku uzvedību saņēma Barcelona pussargs Serdži Roberto.

Līdz ar to Barselonas vienība visu otro puslaiku aizvadīja mazākumā, bet 52.minūē kārtējo meistarstiķi paveica šī komandas uzbrucējs Lionels Mesi, kurš apspēlējot divus Real aizsargus, izvirzīja mājiniekus vadībā. Madrides klubs gan nepadevās, un 72.minūtē ar lielisku sitienu vārtu devītniekā izcēlās velsietis Gerets Beils, viesiem panākot neizšķirtu 2:2.

Ar šādu rezultātu mačs arī noslēdzās.

Pirms tam svētdien zaudējumu cieta Madrides Atletico, kas savā laukumā ar 0:2 piekāpās Barselonas Espanyol.

Pie uzvarām šajā nedēļas nogalē netika neviena no pirmā piecinieka komandām, jo sestdien Valencia ar 0:1 (0:0) piekāpās Villarreal, bet Seviljas Real Betis ar 0:2 (0:0) visos arī atzina Bilbao Athletic pārākumu.

Spānijas čempionāta kopvērtējumā jau čempiones titulu nodrošinājušajai Barcelona ir 87 punkti 35 spēlēs, bet tai ar 75 punktiem 36 mačos seko Atletico. Trešā ar 72 punktiem 35 cīņās ir Real, kam ar 67 punktiem 36 spēlēs seko Valencia, bet pirmo piecinieku ar 59 punktiem noslēdz Real Betis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi