Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Mbapē pēc nākamās sezonas atstās PSG

Francijas futbola izlases un Parīzes Saint-Germain (PSG) kluba uzbrukuma zvaigzne Kilians Mbapē pirmdien paziņoja, ka pēc nākamās sezonas atstās galvaspilsētas komandu.

24 gadus vecajam uzbrucējam līgums ar PSG ir vēl uz gaidāmo sezonu, ar iespēju to pagarināt vēl uz gadu, tomēr futbolists jau tagad izlēmis, ka komandu atstās 2024.gada vasarā.

Tiek ziņots, ka PSG vienība negrasās pieļaut Mbapē doties prom kā brīvajam aģentam, kas varētu nozīmēt viņa pārdošanu jau tuvākajā laikā vai starpsezonas transfēru periodā. Parīzes vienību jau ka brīvais aģents atstāja Argentīnas superzvaigzne un aizvadītā gada Pasaules kausa ieguvējs Lionels Mesi, kurš karjeru turpinās MLS līgas kluba Maiami "Inter".

Mbapē līdz šī gada 31.jūlijam vēl ir iespēja pagarināt līgumu vēl uz gadu.

Francijas izlases uzbrucējs uz PSG pārcēlās 2017.gadā no "Monaco" vienības, bet 2021.gadā Parīzes klubs atteicās viņu pārdot spāņu grandam Madrides "Real" par aptuveni 190 miljoniem ASV dolāru.

Tagad netiek izslēgta iespēja, ka Mbapē tomēr varētu pārcelties uz Madridi, jo "Real" ir atstājis tās ilggadējais līderis Karims Benzemā, kurš devies uz Saūda Arābijas klubu "Al-Ittihad".

Ar PSG vienību Mbapē kļuva par pieckārtēju Francijas čempionu, izcīnīja trīs Francijas kausus un reizi sasniedza UEFA Čempionu līgas finālu.

Francijas izlasē uzbrucējs aizvadījis 68 mačus, kuros guvis 38 vārtus, palīdzot valstsvienībai triumfēt 2018.gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā un 2021.gada UEFA Nāciju līgā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi