Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +17 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Mesi ieved Barcelona pusfinālā, Bayern bez problēmām uzvar Olympique

UEFA Čempionu līgas futbolā pusfinālā otrdien piekto sezonu pēc kārtas iekļuva pašreizējā turnīra uzvarētāja Barcelona no Spānijas. Līdz ar to klubs sasniedza jaunu UEFA Čempionu līgas rekordu.

Barcelona ceturtdaļfināla atbildes mačā ar 3:1 (2:1) savā laukumā pieveica Itālijas spēcīgāko klubu AC Milan, ar identisku rezultātu triumfējot arī divu spēļu summā, jo abu komandu pirmajā cīņā pagājušajā nedēļā Milānā tika fiksēts bezvārtu neizšķirts 0:0.

Otrdienas spēlē rezultāts tiks atklāts 11.minūtē, kad Barcelona argentīniešu superzvaignze Lionels Mesi realizēja 11 metru soda sitienu. Mača 32.minūtē Antonio Nočerīno panāca neizšķirtu, bet četras minūtes pirms pirmā puslaika beigām Mesi vēlreiz bija precīzs no 11 metru soda sitiena atzīmes, izvirzot Barcelona vadībā ar 2:1.

Spēles 53.minūtē Andress Injesta panāca 3:1 mājinieku labā, bet cīņas turpinājumā AC Milan izniekoja dažas labas iespējas gūt vārtus, taču kopumā Barcelona otrajā puslaikā droši kontrolēja mača gaitu, neļaujot pretiniekiem pacīnīties par uzvaru. Jāpiebilst, ka Mesi UEFA Čempionu līgas turnīrā šosezon guvis jau 14 vārtus.

Vēl vienā ceturtdaļfināla atbildes spēlē otrdien Vācijas vienība Minhenes Bayern savā laukumā ar 2:0 (2:0) pieveica Francijas klubu Marseļas Olympique. Šajā mačā laukuma saimnieki abus vārtus guva jau pirmajā puslaikā, turklāt abas reizes precīzi sita horvātu uzbrucējs Ivica Oličs.

Šo komandu pirmajā spēlē Marseļā Bayern uzvarēja ar rezultātu 2:0, līdz ar to divu spēļu summā Minhenes klubs bija pārāks ar rezultātu 4:0.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi