Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Mourinju vadītā Roma nonāk punkta attālumā no A sērijas līderiem

Uzvaru Itālijas A sērijas futbola čempionāta spēlē pirmdien izcīnīja slavenā portugāļu speciālista Žuzē Mourinju vadītā AS Roma vienība, kas viesos ar 2:1 (1:1) spēja pieveikt Empoli komandu un nonākt punkta attālumā līdz līderei Napoli.

Rezultātu mača 17.minūtē atklāja "AS Roma" argentīniešu uzbrucējs Paulo Divala, bet divas minūtes pirms pārtraukuma mājiniekiem neizšķirtu 1:1 panāca pussargs Filipo Bandinelli.

Uzvaras vārtus Romas kluba sastāvā mača 71.minūtē guva angļu uzbrucējs Tamijs Abrahams. Viesi 80.minūtē varēja palielināt savu pārsvaru līdz 3:1, tomēr 11 metru soda sitienu nerealizēja Lorenco Pelegrīni, kamēr mājiniekiem atspēlēties liedza 87.minūtē kotdivuāriešu pussarga Žana-Daniela Akpa Akpro nopelnītā sarkanā kartīte.

Pēc sešām kārtām "AS Roma" ar 13 punktiem A sērijas kopvērtējumā ieņem piekto vietu, tomēr no līderiem "Napoli" atpaliek vien par punktu. 14 punkti ir arī Bergāmo "Atalanta" un "AC Milan" kontā, bet ceturtie ar 13 punktiem ir "Udinese". Labako sešinieku ar 12 punktiem noslēdz Milānas "Inter".

Pirms izlašu pauzes "AS Roma" ceturtdien UEFA Eiropas līgas mačā savā laukumā tiksies ar Helsinku HJK, bet svētdien mājās spēlēs ar "Atalanta".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi