Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Pārtrūkst Mančestras United sešu uzvaru sērija

Pārtrūkusi titulētā Anglijas futbola kluba Mančestras United sešu uzvaru sērija valsts premjerlīgas mačos, jo sestdien tas izbraukumā cīnījās 1:1 (0:1) ar Birmingemas Aston Villa futbolistiem.

Mača rezultātu atklāja Aston Villa futbolisti, kuru labā 18.minūtē izcēlās beļģu uzbrucējs Kristiāns Benteke. Mančestras klubam šajā mačā piederēja teritoriālais pārsvars, taču to ilgi neizdevās realizēt. Tomēr 53.minūtē to paveica kolumbiešu uzbrucējs Radamels Falkao.

Dueļa 65.minūtē par rupju pārkāpumu pret Ešliju Jangu sarkano kartīti un noraidījumu no laukuma izpelnījās Aston Villa uzbrucējs Geibriels Agbonlahors, taču viena futbolista pārsvaru Mančestras United vārtu guvumā pārvērst nespēja.

Tikmēr pie sestās uzvaras pēc kārtas izdevies tikt otram Mančestras klubam City, kas, pateicoties diviem Davida Silvas gūtiem vārtiem, ar 3:0 (0:0) savā laukumā pārliecinoši pārspēja Londonas Crystal Palace.

Mančestras City ir pašreizējie Anglijas čempioni, bet izcīnītais panākums viņiem ļāvis kopvērtējuma tabulā nostāties līdzās Londonas Chelsea, kas gan aizvadījuši par vienu maču mazāk.

Tikmēr četru zaudējumu sēriju Anglijas premjerlīgā pārtraukusi Southampton, kas savā laukumā ar 3:0 (1:0) pārspēja Liverpūles Everton. Dueļa 38.minūtē bumbu savos vārtos pamanījās raidīt talantīgais Beļģijas uzbrucējs Romels Lukaku, bet otrajā puslaikā mājinieku labā pa vārtiem guva itālis Gračiano Pellē un japānis Maja Jošida.

Pie panākuma tikusi arī veiksmīgi spēlējošā Vesthemas United, kas sestdien savā laukumā ar 2:0 (1:0) pieveica Lesteras City, ciešot jau piekto zaudējumu pēc kārtas.

Anglijas premjerlīgas kopvērtējuma līderes godā ar 39 punktiem 16 mačos atrodas Chelsea. Tikpat punktu ir arī Mančestras City, kas gan aizvadījusi 17 spēles, bet tai ar 32 punktiem seko Mančestras United. Ceturtā ar 31 punktu ir Vesthemas United, kamēr pirmo piecinieku ar 29 punktiem noslēdz Southampton.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi