Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +19 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Pašreizējie čempioni Real pēdējās minūtēs sasniedz UEFA Čempionu līgas pusfinālu

UEFA Čempionu līgas futbolā pusfinālu kā pēdējās trešdien sasniedza Spānijas komanda Madrides Real un Turīnas Juventus no Itālijas.Ceturtdaļfināla atbildes mačā, kurā tikās abas Spānijas galvaspilsētas komandas un pagājušā gada finālistes Real un Atletico, 88 minūtes nevienai no vienībām neizdevās pārspēt pretinieku vārtsargu.

Neraugoties uz to, ka Real futbolisti mēģināja ieņemt Atletico komandas vārtus, tomēr čempionu centieni bija nesekmīgi. Cīņas 76.minūtē otro dzelteno kartīti nopelnīja Atletico turku pussargs Arda Turans, kuram laukums bija jāatstāj.Nonākuši vairākumā, Real spēlētāji vēl aktīvāk centās atklāt mača rezultātu un 88.minūtē tas sekmējās ar panākumu, kad precīzs bija meksikānis Havjers Ernandess jeb Čičarito.Pirms nedēļas abu vienību duelis noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu 0:0, līdz ar to divu spēļu summā ar 1:0 triumfēja Real futbolisti.Zīmīgi, ka pagājušajā sezonā abi klubi savā starpā tikās UEFA Čempionu līgas finālā, arī toreiz uzvaru izcīnot Real futbolistiem, bet šosezon visas septiņas iepriekšējās komandu tikšanās dažādos turnīros bija noslēgušās neizšķirti vai ar Atletico uzvaru.Diskvalifikācijas dēļ Real komandai šajā mačā nevarēja palīdzēt brazīliešu aizsargs Marselu, bet savainojumos iedzīvojušies pussargi horvāts Luka Modričs un velsietis Gerets Beils, kā arī uzbrucējs francūzis Karims Benzemā. Tikmēr Atletico šajā duelī bija jāiztiek bez diskvalificētā pussarga Mario Suaresa.

Juventus viesos pietiek ar 0:0


Tikmēr otrā trešdienas ceturtdaļfināla atbildes mačā Francijas čempionāta komanda Monaco savā laukumā uzņēma Itālijas čempioni Turīnas Juventus.

Lai gan pirmajā puslaikā aktīvāki bija Monaco futbolisti, tomēr nevienai no komandām vārtus gūt neizdevās. Arī otrajā puslaikā aktīvāki bija mājinieki, taču jebkuri centieni panākt neizšķirtu divu spēļu summā bija nesekmīgi un Monaco bija jāsamierinās ar bezvārtu neizšķirtu.

Pirms nedēļas abu vienību pirmajā duelī ar 1:0 savā laukumā uzvarēja Juventus, vienīgos vārtus ar 11 metru soda sitienu gūstot čīliešu pussargam Arturo Vidalam.

Līdz ar to, divu spēļu summā ar 1:0 pārāki bija itāļu kluba futbolisti.

Monaco komandas rindās šajā mačā lieli iztrūkumi nebija, kamēr Juventus rindās savainojumus dziedē Urugvajas aizsargs Martins Saseress, Francijas valstsvienības pussargs Pols Pogbā un pirmajā mačā vienīgos vārtus guvušais Vidals.

Kā zināms, otrdien kā pirmās UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedza Vācijas komanda Minhenes Bayern, kas divu spēļu summā ar 7:4 apspēlēja Portugāles vienību Porto, un Spānijas grands Barcelona, kas ar 5:1 pieveica Francijas čempionus Parīzes Saint-Germain.

Čempionu līgas fināls norisināsies 6.jūnijā Vācijas galvaspilsētā Berlīnē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi